Do izida “prvega” spletnega časopisa nas loči okrog 16 ur. Vsaj tako kaže ura, ki odšteva čas na www.pozareport.si. Vendar veliko bolj zanimivo kot ura, je to da Bojan Požar jaha miško!
Hmm. Sliši se precej čudno in priznam, da je bila tudi prva misel “čudna”, ko sem videl to.
Vendar gremo nazaj k pozareportu. Naslov je čuden in gre le stežka v glavo. Ideja o “prvem” spletnem časopisu pa je tudi že stvar zgodovine. Tudi pri nas. O tem je več napisal Davorin: pozareport.si – prvi slovenski spletni časopis?!? Cena projekta, ki se je znašla v medijih je bila ogromna in ob njej sem se pošteno zamislil!
Kaj lahko on ponudi, kar ne moremo vsi blogerji, ki pišemo več ali manj zastonj, skupaj? Verjetno bi lahko skoraj brez sredstev naredili konkurenco Bojanu Požrju in njegovemu pozareportu!
V končni fazi pa me resnično zanima, kako bo vse skupaj izgledalo. Bo to konkurenca Index.hr, tako kot je ugotovil Delavec v prispevku Pozareport.si, ali pa bo to samo še en projekt ala Direkt, ki je prvič izšel 15. septembra 2005.

p.s.: a še kdo bere Direkt?

13 Responses to pozareport.si – Bojan Požar jaha miško!

 1. avian pravi:

  iii kok se pa pozar lepo smejcka

  bljah se ena stvar katere ne bom spremljal.

  direkt pa se za na wc ni dobr

  lp Avi

 2. Cyb3r pravi:

  Ravnokar počekiral in na števcu kaže 6 dni in 9 ur. Tako, da imamo še čas. :)

 3. andrej pravi:

  Meni piše “Urejamo zadnje podatke za povezavo” :D

  Å tevec pobere sistemsko uro obiskovalca, če le-to premaknete naprej, lahko stran ‘vidite’ predčasno ;)

 4. had pravi:

  mogoce so pa prestavili izid :) ker so vsi na sofu :)

 5. Davorin pravi:

  Zdajle piše, da je do launcha še 5 dni 23 ur in … nevem kok milisekund. Bruuuuhahaha. Na plakati pa piše 20.marec ;)

 6. pozareport.si - Požrjev spletni časopis zamuja pravi:

  […]Očitno je splavitev pozareport.si prestavljena na 27. marec ob 7.00, Požrja pa prosim, da me naslednjič ne nategne z datumom splavitve, ker bi drugače lahko še sladko spal, namesto da pišem tale blog ;)[…]

 7. Mateja pravi:

  A Direkt se sploh bere? Enkrat sem ga “prešnofala” pa je zgledalo kot slikanica za odrasle. 5 besed na stran. :s

 8. Big Brother pravi:

  Požr je eden največlih nategovalcev in bleferjev pri nas. Tisti, ki ga poznamo še iz šolskih časov vemo, da je vedno “hvatal krivine” in ustvarjal intrige, da mu ni bilo treba delati. Ker je nesposoben in mentalno precej zaostal, se pač loteva marginalnih projektov, kjer je nakladanje in izmišljanje samo sebi namen. Njegova kariera, če se temu lahko sploh reče kariera, je vedno končala nekaj stopnic nižje kot na začetku ko je bombastično začel. Je pač tako, da mu hitro zmanjka streliva…ker je pač en butelj… Å koda le, da mu uspeva zastrupljati slovenski medijski prostor bolj kot bi človek to pričakoval.

 9. franci pravi:

  ajde pederčino, da vidmo še zadnje dejanje tvojega propada,,,
  Pol bosta pa lahko z Drnačko sam še na ulci pr Tromostovju fehtala mimoidoče…Mi hekerji te bomo miniral do nezavesti…sam pridi na sonce, da te uhvatimo za jaja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.