had blog roni kordis had blog roni kordis

Viktorja za posebne dosežke prejme Jonas!

Luka Koper se bo javil kasneje z ekskluzivnim videoposnetkom!

Čestitke Jonas aka Ata Blogov!

p.s.: a se je samo meni zdelo, da nihce v dvorani ni zastekal Jonasove fore?
p.p.s.: ali ljudem v dvorani ni bilo jasno, da se med ploskanjem lahko tudi vstane!
p.p.p.s: a je bil “glas” prireditve malce zmeden?

 1. Niso štekali, ne. Bodo jutri, ko jim bodo doma otroci povedali, v čem je fora. Ob ploskanje v stoje sem se pa dregnil na svojem blogu. Očitno to še ni prišlo v kri slovenske elite.

  Živimo zato, da se učimo. Tudi elita, pa karkoli že to pomeni v tem kontekstu

 2. ja, jonas se je odlično znašel, vsa čast.
  ja, folk v dvorani se pa je le vljudno nasmejal, niso štekal.
  bravo jonas

 3. jonas je pa res tok naredu v blogerski sceni… mislim, da je tudi edini, ki ima blog – vsaka mu cast:)

 4. Hm … Kaj pa vem.

  Jonas se mi zdi kul, še sploh ko si nadane Luko Koper. Spoštujem njegov način. Ima karizmo in ima stil. A vendar se mi zdi, da s svojim včerajšnjim nastopom utrjuje zelo pogost predsodek. Neblogopismeni dobijo vtis, da je blog predvsem spletni osebni dnevnik in ena sama zajebancija.

  Zajebantski stil bloganja je pač eden od stilov bloganja in povsem kul se mi zdi, da Jonas promovira bloge na svoj način. Super je. Izjemen je! Hvala mu! Ave mu.

  A mogoče v javnosti vendarle manjka protiutež, ki bi jo sestavljali strokovni in politični blogi. Blogosferi manjkajo ugledni politiki, gospodarstveniki in akademiki. Mogoče ne blogajo preprosto zato, ker se jim zdi, da gre pri blogih predvsem za nezrelo zajebancijo.

 5. kaj pa vem, kot sem nekje prebrala, se mi je zdela fora bedna, kot večina slovenskih for, prireditev pa kot vsaka slovenska prireditev , priporočljiva ogleda pod vplivom alkohola, tako se vsaj malo nasmejiš.Glamour umeten , publika tipično Slovenska-hladna,glas pa posnet v naprej…

  Skratka še en VIPOVSKI preparty , ki so si ga navadni Slovenci ogledali po tv in dobili občutek, da so bliže HOLLYWOODu.

Komentarji so zaprti.