had blog roni kordis had blog roni kordis

So podrta “trupla” res merilo moškosti?

Kar nekaj časa je že minilo od začetka Big Brotherja in moje analize tekmovalcev. Priznam, ne spremljam Big Brotherja, ker mi je to izguba časa. Vendar ves ta čas še vedno buri dohove Miha, s številko 243!
Sicer je razlagal, da je to število telefonskih številk, ki jih ima on in da to ni število deklet s katerimi je seksal in jih ocenil. Če velja prvo, potem je zanimivo, kako si ljudje poskušajo “bildat” ego, glede na to, da v oddaji ne pove čisto nič pametnega, je pa vedno samo “sluzast”. In če na takšne tipe padajo “sodobne” ženske, oz. mogoče rajši smrklje, potem se mi postavlja vprašanje, kam nas to pelje?
Sedaj pa k preprostemu izračunu. Miha je star 21 let in pri svojih letih je imel 243 žensk. Predpostavimo, da je začel seksati pri svojih 15 letih, glede na renome “jebača”, mogoče celo že prej! On seksa že 6 let, oz. 2184 dni. Potem to znese eno žensko na 9 dni, kar pa spremeni pogled na vse skupaj. Je to res tako veliko? Verjetno se normalnim smrtnikom že dve ženski v življenju zdita preveč, kaj šele ta impozantna številka. Pa vendar.
Ali šteje kvantiteta ali kvaliteta? Kaj mu pomaga takšna številka imen v “črni knjižici”, če se ga spomni samo majhen % žensk. Kaj mu pomaga 243 imen, če na sam spi ponoči! In kaj mu pomaga številka, če ima v končni fazi probleme s sporazumevanjem z ženskami.
Ni slabo, če imaš za seboj kilometrino in podrta “trupla”. Ni slabo, če imaš izkušnje na vseh “frontah”. Vendar da se hvališ s tem, to je slabo!
Aha. Kvantiteta ali kvaliteta? Dokler sem bil samski, oz. dokler sem skakal iz veze v vezo in iskal sebe v stvareh, v katerih se nisem mogel najti, sem sam prisegal na kvantiteto. Črtice pod posteljo so bile zakon. Vedno novi izzivi in nova “področja”, ki sem jih odkrival so bila zanimiva. Vendar prazna. Kajti kljub temu, da sem bil prisoten fizično, nisem dajal sebe! Vse skupaj je bilo prazno!
Ko sem kasneje odkril da to ni svet, ki mi je všeč, je bilo že prepozno. Časa človek ne more obrniti in ga spremeniti. Ampak lahko živi samo s posledicami, ki se kopičijo. Dokler ne najde nekoga, s katerim se ujema v vseh stvareh. Dokler ne odkrije, da je mogoče živeti tudi v dualnosti in ne samo v skrivanju in bežnju pred resno zvezo. Stvari se spremenijo, pogledi se spremenijo. Spremeni se vse. Tudi sam sem se spremenil, čeprav je bila to zadnja stvar na katero sem pomislil, da se bo spremenila. Vendar sem odrastel. Dolgo časa sem potreboval, da sem prišel na pot, po kateri vsakodnevno delam nove korake in odkrivam nove smisle življenja!

Kaj pa če bi imela ženska pri svojih 21 letih že 243 moških? Se potem spremeni aspekt? Zakaj je moški “jebač”, ali ženskar, če mu uspe “podreti” bataljon in zakaj je ženska vse prej kot človek, če naredi isto? Kaj nismo vsi iz istega testa? Zakaj dvojna morala? Tako kot moškemu, lahko tudi ženski paše seks in ker jo redko kdo zadovolji, išče naprej. Saj smo v končni fazi vsi samo ljudje, mar ne?

  1. Miha je okrajšava za Mihaela in po istem sistemu so okrajšana tudi imena v falsificirani knjižici.

  2. Ce malce provociram: koliko pa bi bila tvoja stevilka? Oziroma koliko je bilo crtic?!?

  3. :evil:
    nizka.. ce odgovorim politicno, je odgovor zelo preprost.. mlad in neumen.. sedaj samo se neumen.. in stevilka ni bila primerljiva z mihcevo :)

    uffff..

  4. Jah, ženske so še daleč od enakopravnosti.Dvojna morala je konstanta. Saj če že pogledaš, da so glavni nasprotniki splava moški, če je malo bolj izzivalno oblečena, je vse slabo, ponavadi kurba (če pride bilder z mrežsto majico pa je bog), pa vse novejši fenomen oz. komentarji, kot jih slišim- če je ženska suha, pa ima dobro postavo, je anoreksična. Da se mogoče ukvarja s športom ali pa živi zdravo, ni pomembno. Samo da se jih šimfa… ne vem, kak bo ta današnja mladina našla primernega partnerja.

  5. Mihi je ful of šit. Pomoje je v beležko skrbno zapisal vse punce, ki so ga kdajkoli videl na manj kot meter razdalje…

Komentarji so zaprti.