had blog roni kordis had blog roni kordis

Frapantno šokantno

Govori Marjan Podobnik v Studiu City na televiziji. In frapantno šokantne so tudi njegove referendumske ideje. Ampak na srečo ni več v politki!

Sicer pa ima tale njegova besedna zveza – frapantno šokantno – velik potencial v bližnji prihodnosti.

p.s.: med oglasnim blokom pri Studiu City pa je bil seveda oglas za…. za Hrvaško – Mediteran, kot je nekoč bil

  1. Podobnik ni normalen, je pa res, da take besede precej zaležejo pri manj izobraženih ljudeh in verjetno pri kakih ljubljančanih. Mi ki živimo ob mejah, nimamo nobenih problemov drug z drugimi – imajo jih samo tisti, ki so daleč vstran (beri: politiki).

  2. Hm, sem poslušal ko so na nekem raidu klicali poslušalci, pa so se oglašali v podporo podobniku za osebnost redna ali kaj ravno številni primorci.

  3. Kako populistični nastop je imel!! Se nekaj zgovarja, da je Aurelio “poslanec držvnega zbora republike Slovenije!” in da potem takem niti približno ne sme razmišljati takole! HA! Tipično ljudski! Pa piha v mikrofon ter podobne zadeve… res podn!

  4. Frapantno šokanten je rezultat mini referenfuma 68 proti 32! Glede na to, da predvidevam, da studio city gledajo pretežno inteligentni ljudje mi gre pri tem razultatu na bruhanje. Pa verjemte, da če bi Podobnku uspelo razpisat referendum rezultat tam verjetno ne bi bil veliko drugačen. Pa nisem simpatizer hrvaške politike, daleč od tega. Samo s takim pristopom se pa spustiš pod njihovo raven, mogoče celo nekomu, ki ni iz Slovenije dokažeš, da glede mej nimaš prav!!

  5. Se strinjam, razen tistega, da Studio City gledajo samo inteligentni ljudje – mnogo je nasprotnih (se pravi neinteligentnih) – še posebej imajo tile poguma pri pisanju e-mailov na koncu oddaje.

    In verjamem ti, da bi bilo podobno na pravem referendumu, še posebej ko gledaš Vox Populi na koncu oddaje… :/

Komentarji so zaprti.