Ko se dogaja z Dajano??? 1 Ko se dogaja z Dajano??? 1

Ko se dogaja z Dajano???

Blogerska kraljica Dajana, se je očitno odločila, da bo svet spremenila. Ker piše o ideju o tožbi proti vsem, ki smo proti njej, me zanima, če že pridno zbira IP naslove in jih posreduje Policiji, tako kot je že parkrat naredila.

Aha, kaj se dogaja z Dajano. Danes od 9:06 naprej me napada z pingbacki, ki pa jih moj blog “sam briše”. In ko je govora o smetenju, me zanima, na koga se lahko obrnem glede tega problema. Kajti dovolj imam njenega smetenja, ki se seveda še vedno nadaljuje!

p.s.: v času pisanja sem dobil še tri pingbacke.. a to je etični kodeks, ki bi ga ona rada imela?
p.p.s.: update.. nova fotka :evil: mogoce je bila pa ona neustavljiv! (brez zamere neustavljiv)
p.p.p.s: zadnje opozorilo, da prenehaš s pingbacki, sicer pošljem prijavo na SI-CERT!

 1. prijavi jo na sicert od arnesa. and pick up the goddamn phone!

 2. Do sedaj mi je bila zadeva okrog Dajane še komična,… tole je pa šlo že čez meje dobrega okusa. Had veliko sreče v boju proti takšnim… khm… ne vem kako naj rečem da ne bom izpadla žljivo :P

 3. Aha. Božja kazen. Ne vem, zakaj je to, jaz nisem strokovnjak, gotovo pa niti slučajno ni bilo namenoma. Jasno, da bi poslala pingback, ampak samo enega na post, o katerem pišem. :roll: Prosim, izbriši.

 4. in zdaj si ne bosta več brala bloov in bosta živela srećno do konca svojih dni :P

 5. Had, da ti malo pomagam, IP stevilka 91.185.193.39 je v lasti TUSMOBIL colocation network, torej te je nekdo pingal z nekega streznika v kolokaciji na tushostingu. Preveril sem strani, ki se nahajajo na tej IP stevilki (jih ne bi tukaj javno omenjal, ker vecina verjetno nima s tem opravka), in vse uporabljajo DNS streznike servisa hitrost.com, predvidevam da je ta streznik eden od njihovih streznikov, na katerih ponujajo gostovanje. Na tvojem mestu bi poslal pritozbe se na hitrost.com in Tus hosting, pa porocaj kako so ukrepali proti zlorabi.

 6. Haha, silly me :)

  had, v svoj browser vpisi pa bos videl, da je to res streznik servisa hitrost.com
  Se vedno pa seveda velja nasvet da posljes abuse report tudi njim :)

 7. sem videl ja.. ampak a niso pingbacki direkt iz bloga (serverja), kjer je doticni blog.. to je potem to :)

  te cakam v kiberpipi! spodaj :)

 8. Ja, ce je njen blog tam hostan, potem je to to, res :) Ne sledim prevec dogajanja okoli doticne deklice, sem pa zasledil, da je nekaj selila blog gostovanje v zadnjih dneh. Aha, ravno preveril njen komentar, linka na njen blog na vivastar.si, ki je na IP stevilki 91.185.193.39, imas prav :)

  Zakaj spodaj? Zgoraj strezejo pijaco, ne spodaj :)

 9. Nisem vedela, da je vse to mogoče v blogosferi. Izgleda, da sem res za luno. :)

 10. Jaz se pa načeloma strinjam z Dejano. Had je eden od vzrokov zakaj se Dejano tako trudi.

 11. Mene samo zanima, če imajo v Avstriji nižja nadomestila za brezposelnost in nižje dodatke za otroke…

 12. huh… wtf?! zdaj se pa ze mal bojim… mene tudi ne mara… a reces, da me bo kje za kakim vogalom cakala in kak noz med rebra potisnila?
  groza!!! dejana… prosim, ce beres tukaj kaj: rad te imam… ljubim te… ne me zaklat!;)

 13. Ne morem verjeti, da je tole najbolj brani blogerski prispevek minulega tedna, ki ga objavlja Večer v sodelovanju z http://www.Sloblogi.net v tiskani izdaji danes.
  Na statistike se itak nisem nikoli spoznala, zdaj se še pa stokrat manj…
  Sem znala prebrati že dosti tvojih kvalitetnih postov, Had…

 14. ja in? kje je problem? v tem, da je bil clanek bran, ali to, da sem bil jaz najbolj bran?

 15. Problem ni v tem, da si bil Ti najbolj bran, to bi po vsem najinem “druženju” že lahko vedel… V bistvu sploh ne gre za problem… Nekako ne morem razumeti, da si se “spustil” na njen nivo, če lahko temu tako rečem…
  Sicer pa pozabi, da sem prej karkoli napisala, da ne bom kot Hirkani ugotavljala, da sem ga “zatupila”… Ona tam, jaz pa tukaj…
  P.S. Za moj okus je današnji post o Opatiji za desetko

 16. ni panike sploh.. ampak dejansko ne morejo biti samo dobri posti.. kar tudi sama dobro ves.. imas vzpone in padce.. in tako je tudi pri pisanju..

  sicer pa je bil ta clanek namenjen necemu drugemu, kar sem tudi napisal.. opozorilu si-cert, ki sem jim ga poslal, pa vendar nisem dobil odgovora.. :(

Komentarji so zaprti.