had blog roni kordis had blog roni kordis

Alma Brdžnovič je svetnica

Oz. mogoče bi rada naredila takšen vtis na gledalce oddaje Trenja, ki je trenutno na TV. Alma Brdžnovič, oseba, ki se je slekla za Playboy in sodelovala v Baru se je očitno spreobrnila in njej je striptiz nekaj nenormalnega. Nominiram jo za svetnico!
In ker je sodelovala v Baru, ji ni več potrebno nositi pladnja! To je poanta njene zgodbe! Bravo! Upam, da ni to odraz slovenske miselnosti!
Tomaž Domicelj bi legaliziral mehke droge, pri čemer ga 100% podpiram! In ga ne moti, če kdo koga nabriše v oddaji Big Brother, moti ga bolj to, da gleda sodelujoče v oddaji v vojaških uniformah.
Max Modic sicer ne ve kdo je Jasmina, ampak videl je njene fotografije, ki jih je dobil po mailu. Upam, da je potem obiskal tudi ta blog :evil:
Najbolj smešno pri vsem tem pa je izpostavil Domicelj. T-2, podjetje ki je v lasti “cerkve” predvaja pornografske filme v svojem naboru programov in so dostopni otrokom in to preko celega dneva.
Zakaj me predstavnik “cerkve” spominja na blogersko zvezdnico, ki išče dlako v jajcu, pa je verjetno samo plod moje domišljije.
Špela Grošelj je pač lepa, Damjan Murko pa točno ne ve, kaj dela v oddaji, je pa pameten, ker on je javna oseba!

 1. Hehe, dobro si jih “zajel”. Mene je prijetno presenetila Nina Osenar. Punca dokazuje, da je veliko več kot le “zgovorna hihihi joškarca”..

 2. @milan’che: res je.. v bistvu me je presenetila tako, da si mogoce zasluzi poseben post :) (sala)
  pa se vse naravno je na njej :)

 3. Ti se kar hecaj, jaz sem resen. Punca ima “the package”! :D

 4. Joooj, zakaj prej ne obvestite, da bo nekaj zanimivega/bizarnega po TV??? Premalo gledam TV in sem spet zamudila prvovrstno zabavo.

 5. centrifuzija, ponovitev si lahko ogledaš danes ob120 in prek spleta… tokrat so sicer povsem zajadrali iz teme, ampak vseeno ogled priporočam. Tako se že dolgo nisem nasmejal – celo Modic, ki je bil vedno najglasnejši avantseksist, je tokrat crkoval od smeha in žezlo prepustil Domicelju…

  Že samo nasmeh frau Liković ob laskanju je… ehm… priceless. Ko se tisočdvesto gubam pridruži še dvesto novih, vse skupaj pa zažri od sreče… priceless!!! :)))

 6. gospa likovic in njeni prometni znaki :lol: babnca se je trudla, vendar je nismo mogli jemat resno ob nasmihanju osenarjeve poleg..
  vendar najbolj od vseh mi je bil zanimiv murko, ne razumem ga ze od afere z verbotnovo (takrat sem prvic slisala zanj), kako je lahko resen?? kaksna srebrna naklada? njegov spot tri tedne na prvem mestu? kje?? in zakaj niso pustili grosljevi da mu dopove, da sploh ni javen, kaj sele slaven..? :lol:

 7. Tale Murko ti je res pojava baje ,da si ga lahko naročiš da ti pride prepevat za 5 starih tisočakov na kir kol konc Slovenije.
  Å tudiram ,da štajerskega slavčka povabim na rojsntodnevno zabavo :) to bi si ga prvošu. Samo tako kot je popularen kot sam pravi se bojim ,da slučajno ne padem v ekstazo al pa komo.
  Samo po vsej verjetnosti je zabukiran do Božiča :))

 8. Cez nekaj let bo verjetno velik odstotek slovencev “javnih oseb” glede na to da bo vsak imel svojih 5 min slave… Bomo pac meli kvantiteto namesto kvalitete. Tak pac je v mali držvi…

 9. ei sam a nima alma svojih blogov, kr je pr eni oddaji BigBrother rekla, da pač neki lahk vidijo na njeni spletni strani
  PA ME ZANIMA KAKÅ NA JE NJENA http://WWW... STRA :P ČAW

Komentarji so zaprti.