Oz. mogoče bi rada naredila takšen vtis na gledalce oddaje Trenja, ki je trenutno na TV. Alma Brdžnovič, oseba, ki se je slekla za Playboy in sodelovala v Baru se je očitno spreobrnila in njej je striptiz nekaj nenormalnega. Nominiram jo za svetnico!
In ker je sodelovala v Baru, ji ni več potrebno nositi pladnja! To je poanta njene zgodbe! Bravo! Upam, da ni to odraz slovenske miselnosti!
Tomaž Domicelj bi legaliziral mehke droge, pri čemer ga 100% podpiram! In ga ne moti, če kdo koga nabriše v oddaji Big Brother, moti ga bolj to, da gleda sodelujoče v oddaji v vojaških uniformah.
Max Modic sicer ne ve kdo je Jasmina, ampak videl je njene fotografije, ki jih je dobil po mailu. Upam, da je potem obiskal tudi ta blog :evil:
Najbolj smešno pri vsem tem pa je izpostavil Domicelj. T-2, podjetje ki je v lasti “cerkve” predvaja pornografske filme v svojem naboru programov in so dostopni otrokom in to preko celega dneva.
Zakaj me predstavnik “cerkve” spominja na blogersko zvezdnico, ki išče dlako v jajcu, pa je verjetno samo plod moje domišljije.
Špela Grošelj je pač lepa, Damjan Murko pa točno ne ve, kaj dela v oddaji, je pa pameten, ker on je javna oseba!