Vsi po vrsti so točno takšni, kot so v resnici! In ravno zato so oni najboljša izbira!

Nečesa pri tej izjavi ne razumem, čeprav vem, da ni resnična. Ne razumem, zakaj hudiča bi bili vsi takšni kot so v resnici, če so se prijavili na resničnostni šov. A ni resničnostni šov samo igra za gledalce? Mogoče pa samo jaz napačno dojemam resničnostne šove in domnevam da ne zmaga tisti, ki je ravno takšen kot v resnici, ampak tisti, ki najbolj igra da je takšen!

3 Responses to Kakšni so udeleženci resničnostnih šovov?

  1. eka says:

    jah, to je trgovina, najbolsi oglas bo tisti, ki bo prodal robo, dalec od tega da najbolsa roba. ljudje smo pa v svojem bistvu zelo dobri igralci, vsi po vrsti, pa naj gre za naso promocijo al pa za prezivetje, ljubezen ipd..

  2. […] Vse v življenju pa ima svoje meje. Big Brother je za blogarje zanimiva tema. Iz glave se spomnim, da je Hadu Jasmina dvignila obisk (no, znan in bran je bil že prej), piše o resničnostih šovih (in to dobro). […]

  3. AzzQim says:

    A ne pišeš ti vedno, da te razna ščiši kot so tile šovi ne zanimajo? Glede tekmovalcev: taki morajo biti, da se lahko občinstvo z njimi poistoveti. In če sodimo po Velikem bratu, gre naša družba v tri krasne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.