Ker so bili v strokovni komisiji trije, ki so jim bolj kot ženske všeč fantje!

Sicer mi ni povsem jasno, zakaj je potrebno sedaj v vsako oddajo tlačiti Damjana Murka, prvega slavčka Slovenije, ki poskuša kot javna oseba, biti dober zgled vsem ostalim in s svojim pametovanjem smeši le sam sebe. A je že kdo sploh slišal njegovo petje? Če je njegovo petje takšno kot je njegov govor, cvileče, potem mora biti to zelo mukotrpno in edina publika, ki bi lahko prenesla njegovo petje so verjetno gluhi ljudje. Se pa zavedam, da tudi Damjan Murko ne more biti popoln, čeprav si sam zelo prizadeva za to! Nekako mu ne uspeva :evil:

Nina iz Big Brotherja je poglavje zase. Ko Nina (Osenar) vpraša Nino (Big Brother tekmovalko) če ima res ljubimca o katerem je govorila v hiši, le ta pojasni vso stvar s tem, da se s tipom ujemata na umetniški in intelektualni ravni! WTF?? A ne more direktno fantu povedati, da je ne zadovoljuje? Sicer pa je bila ona tipična predstavnica kurje logike. Govoriš nekaj, delaš nekaj drugega, druge učiš spet tretje. Na srečo ste ljudje spoznali, da kljub lepim besedam in strokovnim izrazom, ki se jih je naučila, preden je vstopila v Big Brotherja, je pri njej vse skupaj samo pretvarjanje. Vendar zelo slabo pretvarjanje in zato je odšla! Če igraš igro, potem jo igraj do konca!

p.s.: ko se je ona slekla, sem začel resno razmišljati, da to ni dobro in lahko škoduje otrokom, ki gledajo oddajo Big Brother! :evil: :evil: :evil: