Ker so bili v strokovni komisiji trije, ki so jim bolj kot ženske všeč fantje!

Sicer mi ni povsem jasno, zakaj je potrebno sedaj v vsako oddajo tlačiti Damjana Murka, prvega slavčka Slovenije, ki poskuša kot javna oseba, biti dober zgled vsem ostalim in s svojim pametovanjem smeši le sam sebe. A je že kdo sploh slišal njegovo petje? Če je njegovo petje takšno kot je njegov govor, cvileče, potem mora biti to zelo mukotrpno in edina publika, ki bi lahko prenesla njegovo petje so verjetno gluhi ljudje. Se pa zavedam, da tudi Damjan Murko ne more biti popoln, čeprav si sam zelo prizadeva za to! Nekako mu ne uspeva :evil:

Nina iz Big Brotherja je poglavje zase. Ko Nina (Osenar) vpraša Nino (Big Brother tekmovalko) če ima res ljubimca o katerem je govorila v hiši, le ta pojasni vso stvar s tem, da se s tipom ujemata na umetniški in intelektualni ravni! WTF?? A ne more direktno fantu povedati, da je ne zadovoljuje? Sicer pa je bila ona tipična predstavnica kurje logike. Govoriš nekaj, delaš nekaj drugega, druge učiš spet tretje. Na srečo ste ljudje spoznali, da kljub lepim besedam in strokovnim izrazom, ki se jih je naučila, preden je vstopila v Big Brotherja, je pri njej vse skupaj samo pretvarjanje. Vendar zelo slabo pretvarjanje in zato je odšla! Če igraš igro, potem jo igraj do konca!

p.s.: ko se je ona slekla, sem začel resno razmišljati, da to ni dobro in lahko škoduje otrokom, ki gledajo oddajo Big Brother! :evil: :evil: :evil:

7 Responses to Zakaj ni več blogerke Nine v Big Brotherju?

 1. anže pravi:

  hahahaha………čestitam za tale post….res dobro napisano :)
  O Damjanu Murku pa človek zares nebi več izgubljal besed !!!!!

 2. Tina pravi:

  Mogoce ves naslov njenega bloga? Oziroma bloga njenega moza Gregorja?

 3. had pravi:

  http://www.ednevnik.si/?w=gverila

  tole je kao njen blog.. sedanji.. starega pa so celega pobrisali :)

 4. Blažâ„¢ pravi:

  Provzaprov ne spremljam BBja, ker se mi zdi vse režirano in bedno. Zadnč sm po pomoti prklopu in so bli vsi v vojaških uniformah? wtf??? Itak nemorš nevem kaj prčakvat od folka, ki se tja prijavi, večinoma so vsi samo želni slave in samopromocije. Sicer pa tukaj je Damjanov nov videospot pa, da ne bo kdo mislil, da delam reklamo. ,

 5. eka pravi:

  nina tekmovalka je vse pokazala v oddaji, ko je nina o. vztrajala pri vprasanju o ljubimcu, sicer ne spremljam tok, kar sem pa vidla v tem prispevku, je blo dosti, da sem jo uvrstila med kokoshke

  @blaz, kaj pa pricakujes da mislimo ob tem linku z videospotom, ce ne za reklamo?

 6. Blaž pravi:

  Hm, škoda časa za neko takšnole stvar kot je BB. Murko ma pa po eni strani jajca, ker pomoje ve da se mu cela Slovenija smeje, ampak še zmer vstraja. Če pa ne ve tega pol pa nima jajc in njegov IQ ni višji od telesne mase.

 7. Spasky pravi:

  Ojej Had, pa ne da spremljaš to budalaštino?!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.