Refresh

This website www.had.si/blog/2007/04/09/lijon-najmlajsi-obiskovalec-na-prhovcu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Lijon - najmlajši obiskovalec na Prhovcu 1 Lijon - najmlajši obiskovalec na Prhovcu 1

Lijon – najmlajši obiskovalec na Prhovcu

Otroci, ne hvala je naslov, kjer sem pisal o mojem pogledu na otroke. In še vedno ostajam pri istem. Vendar ko pride na obisk 8 mesečni Lijon, ko odkrivaš njegov svet in ko se ti prijazno smeji, se kruto realen pogled rahlo spremeni. Na srečo samo za čas njegovega obiska, da ne bo pomote in si ne bo kdo delal utvar.
Lijon je nežno bitjece, ki prinaša veliko smeha staršema. Radoživ otroček, ki odkriva prve korake novega sveta in uživa v vsakem trenutku brezskrbnosti, ki mu je dana. Seveda se njegovo razpoloženje menja iz trenutka v trenutek in vsak trenutek je poseben. Zato sem vzel fotoaparat in zabeležil par njegovih trenutkov. Mogoče nekoč, čez leta, če bo še internet obstajal, bo lahko videl, kakšen fantiček je bil, ko je bil star natanko 8 mesecev.

  1. haha :) super slike zadnja mi je sploh všeč. Fajn je če si starši kupijo kamero v današnjem času to gotovo ni tak problem saj je teh digitalnih naprav celo goro, ker je gledat sebe ko si biu še mali zlo zabavno.

  2. heh, kako te ne prime da pridelas enga, lej kok je lustkan.. on osem mesecev, js pa v osmem mesecu, komi cakam..

Komentarji so zaprti.