Zelo nerad pišem o tem. In s še večjim odporom sem vzel fotoaparat in slikal, kar je ostalo po posledicah nesreče motorista z avtomobilom. Sicer se počutim kot mrhovinar, vendar mogoče koga, ki bo videl fotografijo, kako izgleda vse skupaj po nesreči, le malce spametuje, oz. mu spremeni pogled na hitrost.
Ne bom sodil, čigava je bila krivda, kajti pripeljal sem se, ko so bili na kraju mesta že policisti. Niti nisem vedel kaj se je zgodilo z motoristom, dokler niso na radiu povedali, da je 24-letni motorist preminil.
Slovencev nas je malo, vendar ceste vsak vikend terjajo svoj davek! Mogoče bi se vsak od nas moral malce zamisliti in se vprašati, koliko je vredno njegovo življenje in koliko so vredna življenja ostalih udeležencev v prometu!
RIP!

6 Responses to Spet mrtev motorist na naših cestah

 1. keks pravi:

  a to je mišljeno kot teaser al si dal ponesreči fotke iz pule na link?:)

 2. had pravi:

  mea culpa.. jao jao.. se vidi, da sem bil mal prevec sokiran.. sem popravil.. hvala!

 3. Spartak pravi:

  Če kar direktno bleknem svoje mnenje – motoristi si (po večini !!) veliko preveč upajo. Med današnjim prevažnjem 200+ kilometrov (z avtom; kamnik – novo mesto – kamnik) se je 3x zgodilo, da je motorist pičil mimo mene (precej preko 140 km/h, kolikor sem peljal jaz), brez da bi ga jaz na kakršen koli način prej opazil – pa sem vedno pozoren na ogledala, sploh na avtocesti!
  Če pa k taki hitrosti motorista dodaš še kakšnega tipičnega nedeljskega voznika, (ki še ne ve točno, kaj oz. kam bi rad) pa dobiš dokaj “zanimivo” kombinacijo…

 4. Hirkani pravi:

  Ravno včeraj smo na Bledu videli, kako se je motorist zaletel v avto. K sreči se je za motorista dobro končalo, le s poškodovano nogo in razbitim motorjem, ampak ustrašili smo se vsi, ki smo to videli.

  Moja sestra pravkar potuje z motorjem po Afriki in me prav vsak dan skrbi zanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.