had blog roni kordis had blog roni kordis

Prvomajski skok v morje v Kavranu

Zakaj preživljam vsak prosti trenutek na morju na Hrvaškem, v Kavranu, sem že pisal. In tako je bilo tudi pretekle dni.
Brez interneta, brez bloga in brez “stika s civilizacijo”, ki nam jo daje GSM telefon (namreč signal je samo v določenih točkah hiške) sva preživela več kot idilične 3 dni. Toskana, Tunizija, Benetke, oz. vse ostale destinacije, ki sem jih obiskal v zadnjem času, se ne morejo primerjati s tem, kar mi ponuja Kavran. In kljub temu, da se sedaj rušijo objekti v Kavranu (o čemer bom še pisal), mi niti na misel ne pride, da bi menjal svoj idilični kotiček, za kaj bolj “prestižnega”! Ravno obratno. Začela sva razmišljati, da bi si kupila staro, na pol podrto kamnito hiško v vasi in jo začela obnavljati!
In tako izgleda prvi letošnji skok v morje! Posnetek je bil sicer še daljši, vendar se je od nekje pojavil nekdo, kljub temu, da je bil povsem prazen zaliv in si želel sposoditi fotoaparat! Zato je zadnji del rezan, kajti moje vpitje res ne bi bilo primerno za na blog!

 1. dobil sem občutek, da te nese malo postrani. plavaš v levo :)

 2. @exorciser: res je.. precej me je neslo v levo.. mrzla voda, pa sem izgubil obcutek za ravnotezje..

  @ambala: sem prezivel :) komaj.. hahahah :)

 3. ma cist razumljivo, nikjer pa nisem zalsedil temperature vode.

 4. Hehe, 17 stopinj ja. Tudi jaz sem v preteklih dneh užival na morju, otok Lošinj ter otok Cres. Voda podobnih temperatur, ampak smo bili hrabri in pogumno plavali skoraj vsak dan.

 5. Kavran je res lep. Dokler so imeli še sosedje tam vikend, smo z njihovimi otroci preživeli skupaj kar nekaj poletij. Pa še smešno blizu je.

 6. Hehe..kaj nisi rekel da boš zakorakal?:) sam sem videl šprint:)
  P.S.: Pogumen fant za 17-ko;)

 7. sej bi dal cel posnetek, ampak je prevec grdih besed :)

  17 je temperatura vode :evil:

Komentarji so zaprti.