Včasih jih je težko najti, včasih jih najdem še preden se pojavijo, včasih po zelo čudnem naključju pridem do njih. Sedaj govorim o blogih in ne o gobah. Gobe so povsem nekaj drugega.
In tole sem našel v zadnjih nekaj dneh:

Orange.and.Nuts
Iztok Dimc
Prisluhi iz ženske garderobe
Računalništvo za telebane
Obuti Maček
ambala v slovenski izdaji
Vsaka stvar nekam zadane

Pa še par “tujih”, ki so zanimivi:
borja.org
bolje bezobrazan nego glup
Neutrinov blog

10 Responses to Blogi rastejo kot gobe po dežju

 1. ervinator says:

  Hm, hm, a mene si našel v zadnjih dneh? :)

 2. had says:

  ne ne :) vidva z ambalo bi sicer pasala v podvrsto zelo dobrih blogov, ki pa jih se do sedaj nisem omenil v predstavitvah.. in kljub temu, da se kdaj ne strinjava je tvoje pisanje vec kot odlicno!

 3. ervinator says:

  Ja, saj vem, ampak napisal si, da si me našel v zadnjih nekaj dneh, čeprav si me že enkrat prej v tej rubriki naštel med novimi dnevniki. Btw. dobra pajkasta taktika. ;)

 4. M. says:

  Lepo, da si našel Mačkov brlog. O njem sva govorila že na Blogorolinih spletnih uricah, a ti nisem uspel izdati naslova :P

 5. had says:

  @ervinator: to je pa starost kriva :) ampak od viska glava ne boli

  @M: jao jao.. sele sedaj sem ugotovil, kako je svet majhen..

 6. ervinator says:

  Had, lahko tudi glava boli, če bom dobil preveč obiskov. ;)

 7. had says:

  ves kako je s tem v nasi blogosferi.. dobri blogi so redki.. in tezko jih je odkriti.. poleg tega pa je problem se v tem, da so dobri blogi slabo obiskani.. :(

 8. M. says:

  Ja, so redki, ampak jih je pa vedno več, dejansko je v zadnjem času vedno več blogerjev, ki znajo (dobro) pisat.

 9. tjasa says:

  Moji Prisluhi so sicer drugi poskus bloganja (če odmislim že davno pisanje javnega dnevnika, ko sem še “ročno” popravljala htmlje in jih UL na FTP), nastali so predvsem kot vaje v disciplini in osebni ventil in zato niso poindeksirani v nobenem blogerskem agregatu. Nimam nikakršnih ambicij postati blogerska zvezda, ki spričo pritiskov pričakovanja svojega občinstva, piše pod nekakšno prisilo, ali imeti od bloga kakšne neposredne finančne koristi. Da bloga ne obešam na veliki zvon, seveda ne pomeni, da ga tudi zelo skrbno skrivam, tako da je jasno, da ga bo tu ali tam kdo opazil, a kot rečeno: mišljen je kot privat žur z odprtimi okni, na katerega mirno vskoči kak mimoidoči, a prav kake gužve si niti ne želim. Vsaj dokler ne preizkusim svoje lastne blogerske kondicije. Pa tudi sicer se v velikih družbah ne znajdem najbolje.

  Vseeno hvala, da imajo Prisluhi zdaj link še s tvojega bloga. To je (kljub prej napisanemu) vseeno prijetno priznanje.

 10. had says:

  @tjasa: hvala za obrazlozitev.. sicer sem bil malce v dvomih, ali objaviti link ali ga preskociti, pa sem se odlocil za prvo moznost.. zavedam se, da s tem posezem v samega posameznika, vendar se mi je odlocitev zdela pravilna.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.