Prosti Slog je PROSTOR ZA DRUŽENJE IDEJ.
Prosti Slog je ideja o druženju skupnosti ljudi.
Prosti Slog je ideja o povezovanju sproščene glasbe s predavanji in medsebojni delitvi znanja, izkušenj, predvsem pa filozofiranje o idejah, ki lahko v takšni skupnosti dobijo moč.
Prosti Slog je vse tisto, kar manjka današnjim internetnim skupnostim. Druženje, pogovor in razvijanje idej v realnosti, če seveda le ta obstaja.
Ustanovitelji Prostega Sloga so: Grega, Ozi, Jure, Tomasz, Tadej in Aleš.
Jaz sem se tam znašel po nekem čudnem naključju in bil presenečen. Nad odprtostjo tvorcev te ideje, nad samimi idejami in seveda v končni fazi tudi nad zgodbami iz pretekle zgodovine njihovega internetnega ustvarjanja. Glede na to, da so uspeli vsak na svojem področju in da je za njimi precej let izkušenj, so tudi debate kvalitetne in precej široke. Mogoče ne bi bilo slabo razmisliti o ideji, da bi morala bodoča miss preživeti večer v tej družbi in kasneje ne bi več sanjala o tem, kako bo ravno ona odpravila lakoto in nepravice v svetu!
Na Prostem Slogu je zapis, kako poteka proces izdelave internetne strani takšnega projekta. In videli boste, da se da s timskim delom v dobri ekipi vse skupaj narediti v eni noči. Presenečeni? Niti ne. Če je prava ekipa in če so ideje, je stvar zelo preprosta. In fantje združujejo oboje!