Pred časom sem pisal o uporabniški izkušnji z iTIVI. Po mesecu dni lahko rečem samo to, da sem izredno zadovoljen z iTIVI-jem. Vsak drugi dan dobim dva filma, ki ju z užitkom pogledam.
In danes sem dobil film The Departed. Ravnokar končal z gledanjem in priznam, da sem po dolgem času spet gledal zelo dober film.
Kaj dobimo, ko združimo režiserja Martina Scorseseja, producenta Brada Pitta in igralce Jacka Nicholsona, Leonarda DiCapria, Matta Damona in Marka Wahlberga? Že po defaultu, zaradi igralske zasedbe, bi moral to biti zelo dober film. In res je. Odlična kriminalka, s sicer rahlo predvidljivo vsebino, ki pa sploh ne moti. In film, sicer dolg 151 minut, ki ga pogledaš resnično naenkrat.
Sicer vem, da je to že lanskoletni film, ampak načela so načela (avtorska namreč) in v kinu sem ga zamudil.
Definitivno film, ki sodi v zbirko DVD-jev na polici!

I don’t wanna be a product of my environment, I want my environment to be a product of me.

4 Responses to The Departed – Dvojna igra

 1. silvestre pravi:

  “When I was growing up, they would say you could become cops or criminals. But what I’m saying is this. When you’re facing a loaded gun… what’s the difference?”

  zelo všečen film ja… :)

 2. Ales P. pravi:

  Kar dober film. Jack je pa itak car :)

 3. andraz pravi:

  Problem je sam v tem, da je film remejk. In da je baje tak remejk, da je scorsese original vzel dobesedno za storyboard. Sam se cakam na Infernal Affairs da si ga ogledam, ce je res, vendar je ze to, da gre za remejk, treba vzeti v obzir.

 4. dr. Onyx pravi:

  Če je Dvojna igra dober film, potem so Beanove počitnice grozljivka. Grozljiva potrata časa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.