Živimo v hitrem svetu in hitrem času. Življenja brez mobilnega telefona si človek skoraj ne more predstavljati. In najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi, je da izgubiš, da ti ga ukradejo ali pa ti telefon pade v vodo. V tistem trenutku izgubiš vse dragocene podatke, ki si jih hranil na GSM telefonu. Tudi če je mobilni telefon povsem nov, je večja izguba vseh telefonskih številk, fotografij, ali pa SMS-ov, ki so bili na telefonu. Da ne govorimo o menjavi telefona, ko zamenjaš Sony Ericssona za Nokio, ali pa Motorolo, ko nastane problem pri prenosu podatkov med različnimi znamkami telefonov!
Vsi, ki smo delali razne backupe preko različnih Nokia Suitov, ali pa jih sinhronizirali preko Outlooka, lahko pozabimo na vsa ta mukotrpna opravila. Zakaj mukotrpna? Ker računalnik ni prepoznal telefona, ker je bila sinhronizacija v napačno smer in so se izgubili vsi podatki, ker je vedno nastal problem, ko si ugotavljal, če imaš pravo verzijo SW-ja na telefonu, ki je kompatibilen z verzijo programa za sinhronizacijo.
Rešitev je zelo preprosta! ZYB reši vse vaše probleme, ki so bili do sedaj. Sinhronizacija OTA (over the air) je odlična rešitev in dostopna povsod. Tudi če izgubiš telefon na Japonskem, lahko kupiš drugega in ga sinhroniziraš in uživaš naprej v življenju.
In kako vse skupaj poteka. Klik na ZYB, se registriraš, izbereš svoj telefon, ki ga imaš, slediš navodilom in na tvojem telefonu se ti pojavi možnost sinhronizacije. Preneseš kontakte in koledar, prav tako sedaj omogočajo tudi sinhronizacijo SMS-ov. In stvar je končana, do trenutka, ko izgubiš telefon. Potem se logiraš v sistem, izbereš nov telefon in si preneseš vse podatke, ki jih imaš shranjene v ZYB-u. In uživaš! In stvar je brezplačna!
Je pa zanimiva stvar, ko pomisliš koliko podatkov ima ZYB v svojih bazah :evil: Ampak s tem se ne ukvarjam, ampak rajši uporabljam brezplačni servis, ki je več kot odličen!

2 Responses to ZYB – OTA sinhronizacija GSM telefonov

  1. Deygmh pravi:

    Zakon zadeva, glede na to da mene ‘big brother is watching you’ prav nic ne motijo.

  2. Franjo pravi:

    Zdravo,
    Zanima me samo če kdo ve kako si nastavim za sinhronizacijo SMS sporočil na noki E51 z ZYBom, ker mi napiše, da Podatkovne zbirke ni mogoče odpreti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.