had blog roni kordis had blog roni kordis

Ko bloger stopi iz anonimnosti!

Ideja, bloger iz Večera, ki mi je s svojimi objavami velikokrat polepšal dneve, me nasmejal in mi dal misliti (Line Rider, različni intervjuji, predstavitev Viste), se je odločil, da naredi velik korak za blogerja. Prestopil je namreč iz anonimnosti, ki jo je pred tem skrbno skrival in se podpisal z imenom Kamenko Kesar.
Verjetno bo marsikomu ob tem imenu postalo jasno, zakaj je bil anonimen in marsikomu bo jasno, ko bo prebral njegov post Konec Microsofta, konec anonimnosti, zakaj se je odločil za to potezo. Glede na to, da je pisal tudi blog za NT Konferenco, kjer se je podpisoval s svojim imenom in priimkom, mu ta preskok iz anonimnosti ne bo pretežk.
Definitivno pa podpiram to njegovo odločitev in držim pesti, da mu bodo na novi poti, ki si jo je zastavil, pomagale tudi izkušnje, ki si jih je pridobil med “anonimnimi” soblogerji!
Čestitke Kamenko! In upam, da bo še kdo sledil Ideji in postal človek iz krvi in mesa!

  1. Sem malce na hitro preletel Kamenkov blog – odličen intervju s Kubancem, na enostaven način prikazuje realnost majhnega kubanskega človeka. Za naše pojme živijo v bedi, ampak kot pravi eden izmed komentarjev, vedno so dobre volje, plešejo… Mislite, da jim je res tako slabo?

  2. pazi ta stavek:

    “Pa saj jaz nisem anonimen..(..alkoholik)”

  3. je pa res, da precej ljudi raje deluje pod psevdonimi ali nicki. ce gledam fotografe in snemalce, pa novinarje.. si nekateri svoj kruh poleg redne zaposlitve ali pogodbe (ki izkljucuje delo za konkurenco) sluzijo ravno tam. mnogi fotografi in novinarji ne upajo objavljati drugace kot pod psevdonimom, ker se bojijo posledic na cesti, zvecer v garazni hisi, v temi..

    ce pa ostanemo pri bloganju – neustavljivi je recimo imel izreden obisk bloga, pa je pisal “anonimno”. odkar pise pod lastnim imenom, grem stavit da je obisk manj kot pa 2% “anonimnega”.

    vec je teorij. jaz veliko raje “poslujem” z ljudmi, ki jih poznam. tudi sam pa stojim za svojimi besedami.

Komentarji so zaprti.