Se bo dvignila prodaja Dela zaradi te poteze? Se bo kvaliteta časopisa izboljšala? Ali pa se je dvignilo preveč prahu ob odstavitvi Graha in Kajzerja in je sedaj treba to urediti?
Moje mnenje je zelo preprosto. Kljub temu, da bo sedaj Pivovarna Laško skrbela bolj za donosnost Dela, se prav veliko ne bo spremenilo. Če bi želeli spet pridobiti stare naročnike, ki so v zadnjem času odšli, bi morali zamenjati več ljudi, kot pa samo Jančiča.

6 Responses to Jančič odhaja, Markeš prihaja

 1. jaKa pravi:

  oh, kolega, gospa starina-kosmova napoveduje ne le uredniške spremembe – pozdravljamo sicer to, da se mulota brcne v rit in pošlje nekam, kjer mu je mesto, recimo pisat vestičke za v kroniko -, temveč tudi druge “ekonomske” poteze. nenazadnje mora nekdo biti odgovoren za padec prodaje za 17000 primerkov, kne? aleluja, plesali bomo na Slivnikovem grobu!

  ampak to je le ena od strani celotne žjfnice o džej-džeju in slovenskem kapitalu. očitno je namreč, da je ljubezni konec. janez je zajebal!

 2. had pravi:

  @jaKa: se popolnoma strinjam.. in tudi starinova je v vcerajsnjih trenjih namigovala na to, da se bodo se dogajale spremembe pri njih.. kar upam, da pripelje tudi do menjave slivnika..

  janez je pa ocitno res zajebal.. mocno zelo.. bomo videli, kdo ga bo sedaj podpiral.. razen 50% volivcev, oz. kolikor jih je v zadnji anketi podpirali trenutno ablast :evil:

 3. ervinator pravi:

  Upam, da jih bodo hitreje menjali. Ali je na Delu še vedno ostal kdo iz družine Lorenci-Lucu-Repovž?

 4. Paparazzo.Si pravi:

  Blogi so krivi da ljudje ne kupujejo več časopisov :-P

 5. kreg pravi:

  Ravno danes mi niso pripeljali časopisa, sem jih klical, pa pravijo da bodo uredili, bom videl popoldan ko pridem domov :( .

 6. ervinator pravi:

  Mogoče pa ti ga je nekdo iz nabiralnika ukradel – na primer kdo, ki Dela iz principa ne kupuje. :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.