Si brez službe? Obvladaš programiranje v PHP-ju, oz. poznaš tudi čudne zadeve, kot so .NET, ASP, Java, Python? Ti je pomembno okolje v katerem delaš, odnosi med zaposlenimi, fleksibilen delovni čas, možnost dela od doma, popusti in ugodnosti, ki jih priskrbi firma? Ti je pomembno dodatno izobraževanje, pa si ga sam težko privoščiš? In v končni fazi, ti ni problem prevoz na delo?
Če je večina tvojih odgovorov DA in iščeš službo, potem priporočam branje tega prispevka: V Sloveniji primanjkuje programerjev

p.s.: če vas stvar zanima, potem mu pustite komentar :evil:

13 Responses to Si programer in iščeš službo?

 1. you.go pravi:

  had, hvala za link ;-)

 2. had pravi:

  haha :) ves kaj.. ko sem prebral tvoj post, sem bil ponosen, da te poznam.. in po drugi strani presenecen, da obstajajo se ljudje, ki so resnicni LJUDJE!
  vsa cast!

 3. you.go pravi:

  A dej dej, to praviš samo zato, ker bi rad službo :P

 4. ma.tija pravi:

  na to sm tut jest koj pomislu … kje lahko oddam prošnjo?

 5. ŽonPjer pravi:

  kva je to PHP? kej za na kruh namazat?

 6. primoz pravi:

  Valda da jih primankuje ce pa grejo rajs v tujino delat. A kdo ve kok je povprecna placa povprecnega programerja v sloveniji? smesna; predvsem zato ker 100km stran od ljubljane dobi skoraj dvojno! se malo bolj severno pa trojno, v avstraliji x5, na japonskem x8 ;)

  lp

 7. Packač pravi:

  Večina se mi zdi da najrajš kr lepo po projektih dela. Dela je dost in lepo preko študenta furam zadeve. Stranke se dobi preko poznanstev ali pa direktni marketing. Je pa sigurno zanimiva izkušnja delat v takem okolju kot je Domenca.

 8. Mirko pravi:

  primoz: kaj ti pomaga 5x plača v Avstraliji, če je ista nepremičnina vsaj 4x dražja, da ne govorim o 2x dražji hrani ali pa vsaj 3x dražjih oblačilih. Pa še sploh nismo prišlo do zdravstva, ali pa šolstva za morebitnega otroka…

 9. primoz pravi:

  @Mirko: v avstraliji ni futer nic kaj drazji kot pri nas 5-10Eur kosilo/vecerja! Nepremicnine? Vsaj rente so nekoliko bolj normalno nastavljene, kot naprimer Ljubljana! Potem imas tukaj javni prevoz ki je veliko bolj ustiman kot pri nas doma – spet prisparas enormno. Oblacila? Si ti ze bil kje izven evrope? Azija+oceanija mas tok oblacil, da glava pece. Prvic imas original top robo, ki je cenejsa kot pri nas (adidas, nike, puma, ostale znamke), drugic imas pa na izbiro en kup indonezijske/kitajske robe, ki je smesno poceni!
  Trenutno najdrazji lajf je Japonka/EU!

 10. zarni pravi:

  sem 100% ruby programer. imam svojo majhno ekipo, projekte delam po svoji lastni metodologiji. delam izključno doma.

  širim ekipo. pridruži se.

 11. primoz pravi:

  :) nisel ravno ruby-sned a vseeno. imas portfolio?

 12. primoz pravi:

  @zarni: sorry najdu ;)

 13. zarni pravi:

  @primoz: izvrstno! kratek pa si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.