had blog roni kordis had blog roni kordis

Zakaj je Andrej zmagovalec resničnostnega šova Big Brother?

Andrej je zmagal iz preprostega razloga. Ne zato, ker je to, kar je, ampak zato, ker ni razumel ničesar, kar so mu rekli, oz. kar se je dogajalo v hiši Big Brother. Očitno je to zmagovalna kombinacija!
In 75k€ bo odšlo v Avstralijo, namesto, da bi denar ostal v Sloveniji!

 1. Bi bilo sprejemljivo, če bi z denarjem kupil vikend na Hrvaškem?

  Andrej (ha, moji soimenjaki so na resničnostnih šovih kar uspešni) je bil psihološki zmagovalec – to pa je tudi point big brotherja. Vsak se slej ali prej zlomi, eni prej, drugi kasneje. Andrej (četudi morda ni vsega razumel) je fural isto do konca, bolj tih in prilagodljiv fant, ki si vsekakor zasluži zmago, četudi bi jo privoščil tudi Mihi.

 2. Tole se pa popolnoma strinjam. Andrej je zmagal zaradi svoje nezmožnosti izražnja kompleksnejših stavčnih in slovničnih struktur, ter zaradi prikupne zmedenosti, ki je ogrela srca Slovenk (ki so ciljna publika BBja).

  Ravno včeraj pred spanjem sta mi dve kolegici nabijali na Skypu s to tematiko. In se je bralo izjave kot: “avstraaaaaaaaaaaaalc”, “zagoreli avstralec”, “sexy je u orto”, “pa ful dobro govori”, “pa orto postavo ma”, “dej ga poglej!!! kake mišice ma tip”.

  Tudi zaradi tega je zmagal. Očitno.

  Samo, da je končno konec tega BBja. Zdaj bo kmetija. Fešta!

 3. jaz nisem gledal nobene oddaje, ni mi zanimivo in nimam časa za take zadeve. sem pa šel mal pogledat na stran od BB (24ur) in to BB sprašuje (ankete: . mel me je firbec, če bom lahko napovedal zmagovalca. iskal sem vzorec obnašanja publike. in kaj sem ugotovil. v anketah je v večini primerov na prvem mestu andrej. in ravno včeraj zvečer tako brezveze rečem moji: “a staviva da bo zmagal andrej”.

  pismo zakaj nisem kake poštene stave vplačal. :-)

  lp
  5er

 4. Å e najbolj groza je, da se na koncu vse skupaj vrti le še okoli “davjenja purana” in se vsi samo še blesavo hihitajo samozadovoljevanju. Slovenski kvazi TV junaki so itak vedno utelešenje želja slovenskih povprečnih mamic :-)

 5. @ Morska deklica: Torej lahko sklepam, da imajo povprečne mamice rade fante, ki onanirajo? Se bom še kaj novega naučil.

 6. Že od takrat, ko so predstavili tekmovalce, je bilo jasno, da bo zmagal Andrej. Slovenci vedno glasujejo za tujce (sem ne štejem naših bivših sodržvljanov iz Juge). Moti me bolj ta obsedenost s tem, da je iz Avstralije, ki ni nič drugega kot banana držva z ravnijo človekovih pravic na stopnji Mjanmara.

 7. mah, meni tud ni jasno, kako folk lahk to gleda … se strinjam s Katko.
  sicer mi je pa v bistvu vseeno a zmaga kitajc, iračan, nek slovenc, ki je do 21 let položil 150 žensk ali avstralc.. itak so ga plačale najstnice, ki kličejo in glasujejo.

 8. Res je Andrej pooseblja sina Slovenske matere.Vedenje,dialog,razmišljanje,nekonflikten,simpatičen,nasmejan,sproščen,prijazen,fizično aktiven,sodeluje…..
  pa kaj bi še radi.Ko bi le bilo več takšnih slovenčkov.

 9. @robi: vseeno se mi zdi precej pomembna stvar, kje ostane denar.. zavoljo davka, ce ne drugega :) poleg tega pa je to bil kao slovenski bb :)

  @katka: jeap.. zalostno, da je puran najpomembnejsa stvar, ki se je zgodila v bb-ju.. in dejanski pokazatelj stanja slovenceljnov.. grozaaa..

 10. jaz bi se pa kar stirnjal z Perotovo izjavo, da človeku ki v treh mesecih ne zadavi purana ne morš zaupat. OK sej to je morda bolj za šalo, ampak vseeno Andrej je bil vseskozi dovolj previden pri svojem početju, da se mu je to obrestovalo. Zato sem bil bolj za Mihata, ki je tudi za ceno nepriljubljenosti redno davil purana in zadovoljil čisto naravno potrebo, kar za Andreja to očitno ni bila.
  se mi to ne zdi prav nič pomembno kam gre denar, denar je Andrejev in kam ga bo nesel je njegova stvar.

 11. Cisto vseeno je, kam gre denar… davek bo tako odveden v Sloveniji… verjetno bo kar odstet od dobitka :)

 12. ti si eden najbolj sexi moških kar sem jih kdaj videla! Rada bi se poročila s tabo! Ljubim te!

Komentarji so zaprti.