Če mi predstavniki Zbora za republiko še 42-krat povedo, da živimo dobro, jim bom mogoče celo verjel! Važno je, da smo sproščeni! Sicer bi takšen moto bolj prilegal Janezu Drnovšku, ampak kdo sem jaz, da bi sodil? :evil:

6 Responses to Sproščena Slovenija

 1. ambala says:

  jah, a ni to tko kot JJ po stari navadi: govori laž toliko časa, da jo vsi dojemajo kot dejtvo in posledično resnico. Ravnokar sva si s Cmokotom ogledala Odmeve in kako grozljivo sta se obnašala Rupel in Jerovšek. Kot dva nervozna užljena otroka v peskovniku!

 2. ŽonPjer says:

  Da bi bila Ablast le tako sproščena kot Jambrekovi tamali dve lajdrci ;) pa bi blo precej bolš.

 3. Jamez says:

  Fantje, kaj se pritožujete? A ne veste, da živimo v zgodbi o uspehu? :)

 4. acih says:

  AMBALA, tudi jaz sem gledal odmeve ampak bolj me zanimajo dejstva in vsebina kot pa peskovnik, ko tebe. Kdo pa nebi se razburil, ko nekdo, ki VE, da ni tako kot sam trdi da je. Metodični dvom sicer obstaja ampak se ga ne sme izkoriščati v populizem.

 5. ervinator says:

  Eh, prav nič novega niste povedali. Tale model je isto kot had povedal že več kot 42x. Brez upoštevanja tistega, kar je govoril v času Ropa in Kebra. LMAO

 6. Kaj je fora te sproščenosti zadnje čase. Nvm a mi spomin peša al so to začel na veliko uporabljat šele v zadnjem času. Sproščeni politiki – fensi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.