had blog roni kordis had blog roni kordis

Sproščena Slovenija

Če mi predstavniki Zbora za republiko še 42-krat povedo, da živimo dobro, jim bom mogoče celo verjel! Važno je, da smo sproščeni! Sicer bi takšen moto bolj prilegal Janezu Drnovšku, ampak kdo sem jaz, da bi sodil? :evil:

  1. jah, a ni to tko kot JJ po stari navadi: govori laž toliko časa, da jo vsi dojemajo kot dejtvo in posledično resnico. Ravnokar sva si s Cmokotom ogledala Odmeve in kako grozljivo sta se obnašala Rupel in Jerovšek. Kot dva nervozna užljena otroka v peskovniku!

  2. Da bi bila Ablast le tako sproščena kot Jambrekovi tamali dve lajdrci ;) pa bi blo precej bolš.

  3. Fantje, kaj se pritožujete? A ne veste, da živimo v zgodbi o uspehu? :)

  4. AMBALA, tudi jaz sem gledal odmeve ampak bolj me zanimajo dejstva in vsebina kot pa peskovnik, ko tebe. Kdo pa nebi se razburil, ko nekdo, ki VE, da ni tako kot sam trdi da je. Metodični dvom sicer obstaja ampak se ga ne sme izkoriščati v populizem.

  5. Eh, prav nič novega niste povedali. Tale model je isto kot had povedal že več kot 42x. Brez upoštevanja tistega, kar je govoril v času Ropa in Kebra. LMAO

  6. Kaj je fora te sproščenosti zadnje čase. Nvm a mi spomin peša al so to začel na veliko uporabljat šele v zadnjem času. Sproščeni politiki – fensi!

Komentarji so zaprti.