had blog roni kordis had blog roni kordis

Miss Slovenija 2007 je Tadeja Ternar

Tadeja Ternar je Miss Slovenije 2007. Druga premljevalka Miss Slovenije je Anja Lukman. Prva spremljevalka Miss Slovenije je Duška Stojič. In nova Miss je prav simpatična, veliko bolj kot
Lanskoletna Miss Slovenije, Iris Mulej, dekle s prestižno številko IQ-ja in članstvom v MENSI, se je tako poslovila od naziva in ga predala Tadeji Ternar. Btw. a je že kdo videl Iris Mulej s tremi pitbuli iz zavetišča Gmajnice? In njene govorne sposobnosti so na nivoju otroka! Da o tem, da ji niso ugasnili mikrofona, ko je razlagala Tadeji, da naj odloži rože, ker je itak dobila avto, niti ne govorim. In o njenih nasvetih, o novinarjih in miru v svetu in nasvetu, da naj se ne poda v pevske vode, rajši ne razmišljam. Bruh, bruh, bruh.

Miss revije Lea je Maja Hribar (btw., kaj je to za ena revija?), ki je bila med drugim tudi udeleženka Bara. Miss interneta je prav tako Maja Hribar. Očitno je blond barva privlačna za Slovence!

Razumem, da je v Sloveniji težko narediti dobro in zabavno prireditev, kot tudi razumem, da je projekt izbora Miss Slovenije velik zalogaj. Ampak to, kar je bilo danes predvajano na televiziji, presega mere dobrega okusa. Če bi scenarij napisal kakšen osnovnošolec bi bilo veliko boljše, kot pa to, kar smo imeli možnost spremljati na naši držvni televiziji! In kot davkoplačevalca me zanima, kakšni so bili stroški te prireditve in kdo se je odločil za takšen scenarij! Bruh, bruh, bruh! Da o sponzorjih, ki so dali denar za to sranje, niti ne razmišljam!

Je pa ena pozitivna stvar pri vsem tem. V odjavni špici je bilo zanimivo ime režiserja: KDO ŽE… A JE SPLOH BIL?
Delajmo se norce iz ljudi, ki plačujejo RTV naročnino, mar ne?

 1. Jaz sem gledal prvih 5 min pa me je tako glava začela boleti da enostavno nisem mogel več. Å koda da Godler gleda na denar, namesto na kvaliteto :(

 2. res je.. totalno me je razocaral.. razumem, da clovek potrebuje denar za eksistenco, ampak s taksnim sramotenjem, ne bo prisel dalec :( skoda

 3. Da o tem, da ji niso ugasnili mikrofona, ko je razlagala Tadeji, da naj odloži rože, ker je itak dobila avto, niti ne govorim.

  Jaz sem to razumel kot del scenarija. Ker ji je razlagala precej časa in če bi bila pomota, bi nekdo gotovo ukrepal.

 4. Scenarij: – (mislijo, da mora biti ne vem kaj, v ospredju naj bi bil pa izbor MIS!)
  izbor: lutkana, moja favoritka, zadovoljen! Sploh edina možna izbira.

 5. Osebno se mi je zdela prireditev totalna katastrofa…a se scenaristi in režiserji sploh kdaj vprašajo ali je to kar delajo sploh gledljivo?
  Žalostno, da je scenarij napisal Miha Å alehar, ki se mi zdi da je sposoben za kaj več kot pa to kar je sedaj naredil. No ja, mogoče drugič.

 6. Pogovor med Iris in tanovo je bil definitivno del scenarija. (se da Notify me of followup comments via e-mail po defaultu izklopit? hvala)

 7. Kar sem videl zadnjih 15 minut prireditve, je bil totalen dolgčas. Od nastopajočih pa je edino zmagovalka ženska, ki si zasluži biti miss Slovenije. Sem kar ponosen na Slovenijo, da imamo spet (po Živi Vadnov in Iris Mulej) odlično predstavnico!

 8. Glede ‘ne-ugašanja mikrofona’ in ‘mir na svetu’ komentarja, bi rekel, da je bilo del scenarija.

 9. Režiser je bil Klemen Dvornik. Režiral je par dobrih spotov in če se ne motim, Videospotnice.

 10. nisem gledal…zmagala prekmurka, ženska moje krvi…prekmurje rulz…:-)

  če si je zaslužila nimam pojma…

  iris mulej in njen IQ, hm, visok IQ za mene pomeni samo da je odlično rešila Mensine teste in nič drugega…drugače mi je pa bila všeč in mi je vedno manj, pa ne vem zakaj…:-)

 11. Očitno smo si glede letošnjega izbora enotni. Polom na celi črti.
  In ja, tisti zadnji dialog je bil del scenarija – cela žlost.

 12. Bolj kot berem vtise in komentarje na tole prireditev, vse bolj sem zadovoljen, da se nam je doma pokvaril TV :). Pogledal sem si par fotografij, prebral par blogov in takoj videl, da je vsako leto slabše :(.

 13. super a ste videli beltinci kako pomembni so!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. spet ni zmagala najlepšamno pa kaj čš, to je standard pr slovencih,zato pa na svtovnih tekmovanjih ne pridejo nikamor,škoda,tale tadeja pa polom!!

 15. koncno je tudi prekmurje dobilo znano osebnost!Tedeja je ful luštna in še naravna je, taksna bi morala biti vsaka misica.Daleč najlepša je bila med vsemi kandidatkami in si zmago resnično zasluži!

 16. cestitam tadej prekmurje ima najlepso slovenko tooooo tadeja!!!!

 17. Mislim da je zmagala res najlepša, pa ne samo lepa ampak tudi pametna… čestitam!!!!!

 18. Tadeje priznam, da do zmage še opazila nisem. sem imela drugo favoritko, a sedaj vidim, da sem bila malo v zmoti. je lušna, pravijo da pametna, koliko pa bo iztržila iz naslova in kako nas bo zastopala v tujini, pa bomo kmalu videli.

 19. Glede tega kdo je režiral Miss 2007.
  Režiser in avtor ideje-koncepta “lepotice in zver” je bil Igor Zupe, a se gospod podpisuje s psevdonimi kot sta Nikolaj Luther jr,jr. ali št. 10 oziroma se sploh ne podpiše.

Komentarji so zaprti.