Tadeja Ternar je Miss Slovenije 2007. Druga premljevalka Miss Slovenije je Anja Lukman. Prva spremljevalka Miss Slovenije je Duška Stojič. In nova Miss je prav simpatična, veliko bolj kot
Lanskoletna Miss Slovenije, Iris Mulej, dekle s prestižno številko IQ-ja in članstvom v MENSI, se je tako poslovila od naziva in ga predala Tadeji Ternar. Btw. a je že kdo videl Iris Mulej s tremi pitbuli iz zavetišča Gmajnice? In njene govorne sposobnosti so na nivoju otroka! Da o tem, da ji niso ugasnili mikrofona, ko je razlagala Tadeji, da naj odloži rože, ker je itak dobila avto, niti ne govorim. In o njenih nasvetih, o novinarjih in miru v svetu in nasvetu, da naj se ne poda v pevske vode, rajši ne razmišljam. Bruh, bruh, bruh.

Miss revije Lea je Maja Hribar (btw., kaj je to za ena revija?), ki je bila med drugim tudi udeleženka Bara. Miss interneta je prav tako Maja Hribar. Očitno je blond barva privlačna za Slovence!

Razumem, da je v Sloveniji težko narediti dobro in zabavno prireditev, kot tudi razumem, da je projekt izbora Miss Slovenije velik zalogaj. Ampak to, kar je bilo danes predvajano na televiziji, presega mere dobrega okusa. Če bi scenarij napisal kakšen osnovnošolec bi bilo veliko boljše, kot pa to, kar smo imeli možnost spremljati na naši držvni televiziji! In kot davkoplačevalca me zanima, kakšni so bili stroški te prireditve in kdo se je odločil za takšen scenarij! Bruh, bruh, bruh! Da o sponzorjih, ki so dali denar za to sranje, niti ne razmišljam!

Je pa ena pozitivna stvar pri vsem tem. V odjavni špici je bilo zanimivo ime režiserja: KDO ŽE… A JE SPLOH BIL?
Delajmo se norce iz ljudi, ki plačujejo RTV naročnino, mar ne?