GHD - Gorsko hitrostna dirka Rogla 10 GHD - Gorsko hitrostna dirka Rogla 10

GHD – Gorsko hitrostna dirka Rogla

Gorsko hitrostna dirka Rogla je vedno zanimiva zaradi velikega števila tujih dirkačev, kot tudi domačih. In tako je bilo tudi letos na GHD Rogla. Par problemov, ki sem jih imel z mravljami, ki so mi hotele pojesti cele noge, z varnostniki, ki mi niso verjeli, da ni bilo v hotelu nikogar, ki bi mi dal press akreditacijo in s prevozom do cilja, ni niti omembe vrednih!
Bencinski adrenalin in prijetno hladne temperature so bile prava poživitev nedeljskega dne. Kljub parim razbitim vozilom (oz. bolidom), ni bil nihče poškodovan.
Zmagovalec GHD Rogla je Hermann Waldy z 2 stotinkama sekunde pred Vladimirjem Stankovičem (verjetno bo kriva kamera!), na tretjem mestu pa je Georg Plasa. Vladimir Stankovič je dosegel nov rekord proge: 1:33:172 (minuta je prva številka).
V generalni razvrstitvi držvnega prvenstva je zmagal Milan Bubnič pred Igorjem Deklevo in Andrejem Skrbinškom, v tretji diviziji je zmagal Aleš Prek pred Matejem Grudnikom in Alojzem Udovčem. V drugi diviziji je zmagovalec Tadej Miklavčič, pred Igorjem Cotičem in Franjom Merkačem. V prvi diviziji pa je zmagal Vasja Miklavčič, pred Luko Kropivšekom in Nejcem Juhantom.

ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla001.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla002.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla003.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla004.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla005.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla006.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla007.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla008.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla009.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla010.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla011.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla012.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla013.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla014.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla015.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla016.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla017.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla018.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla025.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla026.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla019.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla020.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla021.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla022.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla023.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla027.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla029.jpg ghd-gorsko-hitrostna-dirka-rogla030.jpg

  1. Zopet si bil na dirki in se nisi oglasil v boksu /pa tako blizu si bil/ na osvezilni pijaci!! hude fotke!!!

  2. bil bil :) z alesem sem bil pri tebi.. dobis jutri zjutraj fotke na mail.. skoda, za tiste 2 stotinki :(

  3. Hvala za fotke, ma res so odlične. Imam samo en problem, poznam te namreč samo preko bloga, pa s Petro že cel čas razmišljava kater si bil. res bi bil vesel, če bi naslednjič se nam tudi pokazal in “flesh and Blood”, da se ti vsaj lahko zahvalim. Hvala še enkrat!

Komentarji so zaprti.