Kljub mojemu negativnemu odnosu do cerkve in posledično do krščanske vere, se mi je zdel nadškof Alojzij Šuštar še najmanj pokvarjen od vseh predstavnikov cerkve, kar jih je bilo pri nas.
RIP!

7 Responses to Umrl bivši nadškof Alojzij Šuštar

 1. Naj počiva v miru. Bil je velik človek in takšnemu se v vsakem trenutku poklonim

 2. had pravi:

  se strinjam.. kljub mojim drugacnim nazorom..

 3. kreg pravi:

  Sem podobnega mnenja kot ti. Cerkev se preveč vtika v politiko držve in to ni dobro.
  Glede nadškofa Alojzija Å uštarja pa RIP!

 4. Had, če bi me več bral, bi vedel da sem veliko bolj zagrizen kritik kot ti. Vendar si določeni ljudje iz cerkvenih krogov zares zaslužijo spoštovanje. In Å uštar je eden od njih

 5. nimfa pravi:

  On in Uran sta edina župnika, ki mi Cerkve nista priskutila, ampak sta mi uspela približti tiste vrednote, ki povsod nekaj štejejo. Rispekt.

 6. daisy pravi:

  cerkve ne maram. ravno tako njihovih predstavnikov in podanikov. toda so izjeme in gospod šuštar je sigurno glavni men njimi. vsa čast in slava mu. na žlost kar je šuštar naredil je nato rode z veliko lopato zametal.

 7. Bojan pravi:

  Had, popolnoma se strinjam s teboj. Alojzij Å uštar je s svojim uglajenim, preudarnim in zelo prijetnim vedenjem naredil za ugled vere (tudi cerkve) v Sloveniji več kot njegov naslednik – zgledni hierarhični karieri slednjega navkljub. Uran je gotovo boljši in priljudnejši naslednik pokojnega. Vsaj s stališča neverujočega se mi zdi tako.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.