Hudičevo prašen Avtocross Tunjice 2007 26 Hudičevo prašen Avtocross Tunjice 2007 26

Hudičevo prašen Avtocross Tunjice 2007

Letošnja Avtocross dirka v Tunjicah je bila odlična. Tako organizacija, kot tudi sami vozniki, ki so poskrbeli, da ni bilo gledalcem dolgčas. Poleg dirke za odprto držvno prvenstvo Slovenije v avtocrossu, so letos Tunjice gostile tudi odprto držvno prvenstvo Hrvaške.
Kljub temu, da je organizator močil avtocross progo, je bilo zaradi visokih temperatur v zraku toliko prahu, da gre jutri moj D200 na čiščenje v Fotomehaniko. Kako se bom znebil prahu, ki je v mojih ustih, ušesih in nosu, pa rajši ne razmišljam.
Se vidimo tudi naslednje leto!

avtocross-tunjice01.jpg avtocross-tunjice02.jpg avtocross-tunjice03.jpg avtocross-tunjice04.jpg avtocross-tunjice05.jpg avtocross-tunjice06.jpg avtocross-tunjice07.jpg avtocross-tunjice08.jpg avtocross-tunjice09.jpg avtocross-tunjice10.jpg avtocross-tunjice11.jpg avtocross-tunjice12.jpg avtocross-tunjice13.jpg avtocross-tunjice14.jpg avtocross-tunjice15.jpg avtocross-tunjice16.jpg avtocross-tunjice17.jpg avtocross-tunjice18.jpg avtocross-tunjice19.jpg avtocross-tunjice20.jpg avtocross-tunjice21.jpg avtocross-tunjice22.jpg avtocross-tunjice23.jpg avtocross-tunjice24.jpg avtocross-tunjice25.jpg

 1. Dobre fotke! Drugače pa ja, največ se je kadilo na zadnjem ovinku, pa še nakoncu – če si ostal – so gledalci tam pokasirali veliko mero zemlje :) Organizacija vredu, mogoče bi bi še bolj zanimivo, če ne bi bilo toliko odstopov.

 2. Ne vem – ali prej nisem oddal komentarja ali kaj …

  Skratka – Had – me veseli, da sva se spoznala. Moj Canon je bil tako zaprašen, da sem ga takoj dopoldan odnesel v Fotomehaniko.

  Sicer pa je nekaj mojih fotk na http://izo.amebis.si -> gumb Fotografije … potem pa si na konju.

 3. @izo: res je, tudi mene veseli, da sva se spoznala.. po dolgcem casu vsak na drugi strani fotoaparata in forumov :)

  in tvoj komentar je pojedel anti spam filter, ki deluje nekako zelo cudno zadnje case :)

  canoncek dela zelo ostre fotke..
  in jutri gre tudi moj nikon v fotomehaniko.. danes mi ni uspelo :)

Komentarji so zaprti.