had blog roni kordis had blog roni kordis

Katarina Kresal je nova vodja LDS

Katarina Kresal je kot NLP, so zapisali mediji. Nedolžna, lepa in pametna. Vendar se mi zastavlja vprašanje, če je to dovolj, da bo spremenila LDS, katerega vodja je postala včeraj na njihovem kongresu. Ali pa je Katarina samo konkurenca po lepoti “Barbiki” Borutu Pahorju.
Vsekakor bo imela težko delo, da bo kaj spremenila, kajti večina akterjev, ki so bili od začetka dejavni v LDS, je v zadnjem času zapustila potapljajočo ladjo.
Vendar z upanjem, da ji bo z žensko roko uspelo postaviti stvari na pravo mesto, jo pozdravljam in držim pesti zanjo!

  1. koliko je meni znano, ljudje na volitvah ne volijo programa…

    “prodaja-jo” čustva…

    volijo tistega/tisto osebo/stranko, ki jim je bolj všeč, simpatičen itd…ki se jim zna bolj prikupit…

    in na tem področju ima katica dosti šans…priznam, če bi bil kaj mlajši bi sigurno volil LDS in to zaradi katice…majke mi…:-)

  2. Peter je povedal to, kar sem mislil sam napisati. Definitivno ima več možnosti, da reši LDS, kot bi jih imeli vsi stari LDS obrazi skupaj.

  3. jaz si tudi želim zelo svež veter v tej naši politiki…tako svež, da čimprej odpihne VSO “staro”/zastarelo in maščevalno navlako…tako iz leve kot iz desne…:-)

  4. Sem prebral program, ki ga je predstavila na kongresu. Pa moram reči, da kaže, da bo LDS končno postala liberalna stranka. Le tako naprej Katarina.

Komentarji so zaprti.