Blogorola plugin 3 Blogorola plugin 3

Blogorola plugin

Ker imam precej nenavaden blog, beri “raz.ukan” in ker je sama osnova stara že skoraj dve leti, sem ponavadi idealen za testiranje novosti. Tudi tokrat sem imel možnost, kot eden izmed prvih implementirati Blogorola plugin. Sedaj je še v “beta private” fazi, vendar deluje odlično. In če vas zanima, potem pošljete mail na [email protected] in dobite nazaj nadaljna navodila.
Če niste zagovornik pluginov, imate možnost na strani Blogorolinih dobrot izbirati med raznimi priboljški in jih dodajati v svoj blog.
In kaj prinaša Blogorola plugin? Obojestransko komunikacijo, oz. sinhronizacijo komentarjev v smeri Blogorola – blog in tudi obratno. Če komentirate določen zapis na Blogorolini strani se ta komentar prenese na komentirani blog in če komentirate na blogu, se ta komentar prenese na Blogorolo (pod pogojem, da ima blog Blogorolin plugin).
Plugin omogoča tudi precej preprosto implementacijo Hot’or’not funkcije, s katero lahko, tako kot v primeru Digga glasujete za zapis (pozitivno, ali negativno). Vendar vam sam plugin omogoča tudi lastno izbiro barv in možnost pozicioniranja po lastni izbiri.
Seveda je v pluginu še nekaj priboljškov, vendar vam bom pustil, da jih odkrijete sami :evil:

Beta testerji smo bili: orangeandnuts, ma.tija.cc, dalibor, tomazkovacic

clipboard01.jpg clipboard02.jpg

 1. Hej, tudi jaz sem stestiral, da z php 4 dejansko res ne dela :D

 2. Uu tole je fino. Imate pri Blogoroli kar zanimive ideje :)

  p.s. In upam, da bo plugin delal z php4.

 3. Ko delaš vse po najnovejših standardih se ti hitro zgodi, da ne pomisliš na tiste, ki so še na PHP 4 :)

  ma.tija že čisto divje dela upgrade (no, downgrade :) ), da bo delalo tudi na štirici.

  Če še koga zanima uporaba, naj se oglasi preko maila.

  Kmalu sledijo še iz novih funkcionalnosti izpeljane novosti na Blogorolini strani!

 4. Hej, če ste morda opazili ima moj blog trenutno malce nahoda :) Selim se namreč na strežnike domence, kjer bom lahko testiral tale plugin (prejšnje gostovanje ni zadostovalo potrebam – soap), vse po zaslugi ma.tije. Pri selitvi pa sem naletel na 2 BIG težve:
  1. Å umniki – pri prenosu baze se je nekaj sfižilo
  2. Funcija post sploh ne deluje – oz deluje zelo zgubano, karkoli hočem postat ali updejtat traja ene 10 minut da pošlje podatke v bazo medtem ko e na strani ne naredi ničesar.

  Ampak sploh ni panike – bomo že.

 5. Evo sm že nazaj! Moj blog je sedaj tudi opremljen z blogorolinimi dobrotami :)

Komentarji so zaprti.