Em3r10 je danes pisal o iskalnih navadah Slovencev in o tem, ali sploh znamo uporabljati brskalnike, vmes pa je dodal še povezavo do najbolj iskanih pojmov na iskalniku Najdi.si, v prvem polletju 2007.

Iskalni pojmi so nekakšna stalnica, ampak v oči mi je padla razvrstitev med najbolj iskanimi blogi:
Slavo pa si lahko v današnjem interaktivnem času pridobiš na čisto drugačen način kot zgoraj omenjeni držvniki. Vse, kar moraš storiti, je biti vešč pisanja, zapisovati svoje misli, opisovati svoje življenje in kritizirati vse, kar leze in gre. Povedano drugače, pisati moraš blog. In kateri zapisi virtualnega posameznika so najbolj zanimivi? Najbolj iskan je blog ljubitelja digitalne tehnologije – Jonasovi Zapisi, sledi mu blog pisca, ki zase pravi, da je kritičen do vsega in vsehHad, na tretjem mestu je blog Mojce Mavec – Mojčina pesem.

Priznam, da mi ta lestvica godi, čez par dni bom praznoval 2. obletnico pisanja bloga (ok, neuradna je že bila pred več kot mesecem, ampak ker ni zapisov, ki so ostali na uničenih diskih, ni uradna) in tole je zelo dobra vzpodbuda za moje nadaljne pisanje in mogoče še malce večja odgovornost do vseh vas, ki berete moje kritične poglede na stvari. Hvala!