had blog roni kordis had blog roni kordis

Zakaj Mirko Štular ni več odgovorni urednik na Valu 202

Zato ker se je sam generalni direktor RTV Slo, Anton Guzej odločil, da zamenja Mirka Štularja z mesta odgovornega urednika Vala 202!
Toliko o Sproščeni Sloveniji!
Zanimivo je, da je Vinko Vasle, direktor Radia Slovenije, v petek pozval Mirka Štularja, naj odmakne svojo odstopno izjavo in slednji je to tudi naredil. Danes pa je očitno potezo naredil Anton Guzej in počistil vso stvar. Je bila to njegova odločitev, ali pa se bo sedaj počasi začelo politično čiščenje vseh, ki niso Sproščeni po meri ablasti??

K.u.r.c pa takšna Sproščenost!

 1. Had, generalni ga ni zamenjal, ampak je pretehtal, ali naj sprejme odstopno izjavo ali ne in se je odločil za slednje. Lahko da se bo še premislil.
  Zdaj je pričakovati, da bo iz solidarnosti do svojega solidarnega urednika odstopila tudi novinarka, ki je naredila reklamo za Denisovega dalmatinca.

 2. Moje mnenje je, da se še premalo čisti, še posebej na Radiu II in na Delu. Mislim – kako lahko Mija Repovž še vedno pisari neumnosti v Sobotni prilogi!? Takšni primerki so huda sramota slovenskega novinarstva!

  Lahko pa bi na RTV res že enkrat ukinili maltretiranje s pogodbami za določen čas, ki je ostalo še iz trdega komunizma in z-lsdjevstva. V imenu sproščenosti bi se spodobilo, da dobrim novinarjem končno že ponudijo pravo pogodbo o zaposlitvi.

 3. Osebne svobode v kapitalizmu ni. Je samo zloba in čakanje, kdo bo koga zašil. Včasih prav pogrešam toleranco in svobodo iz prejšnjih časev.

  Drugače pa lahko glede na neumnosti,ki se dogajajo v Sloveniji, kmalu pričakujemo tudi kakšno po ameriškem vzoru :)

  Za vsaj eno blogerko vem, da bi bila tega zelo vesela :)

Komentarji so zaprti.