had blog roni kordis had blog roni kordis

Si želite novo kuhinjo? Spedenaj mi kuhinjo je vaša rešitev!

Najprej je bil Pimp my Ride, potem so prišle še vse ostale izpeljave: Pimp my Bike, Pimp my Bride, Pimp my Snowman, Pimp my Snack
Na naši sceni se je sedaj pojavil natečaj Spedenaj mi kuhinjo. Gorenje, ki v zadnjem času sodeluje z oblikovalcem Ora-Ïto, se je odločilo da bo zmagovalcu natečaja podarilo kolekcijo gospodinjskih aparatov Gorenje Ora-Ïto v vrednosti 2.179,60 €.
In kako lahko vi zmagate v natečaju? Poslikate svojo kuhinjo, če je še nimate, poslikate prostor, kjer bo nekoč vaša kuhinja in se prijavite na natečaj Spedenaj mi kuhinjo. Mi, publika, pa bomo ocenili kdo bo dobil gospodinjske aparate Gorenje Ora-Ïto.

Se mi pa postavlja eno vprašanje pri tem natečaju. Zakaj hudiča podarja Gorenje gospodinjske aparate, če bi bilo veliko lažje, da bi zmagovalcu podarili novo kuhinjo! Čeprav ne bi bila podpisana z imenom Gorenje Ora-Ïto, bi bila nagrada veliko bolj primerna. Vsaj sodeč po parih fotografijah, ki so jih že poslali sodelujoči v natečaju.

 1. hmm.. imam idejo.. in ti jo pomagam realizirati :)

  ti objavis fotografije prostora, kjer bo stala kuhinja, blogerji pa ti pomagamo po svojih “moceh”, da jo resnicno dobis.. :evil:

 2. Ora-ito je en zanimiv patron :D On je začel tako da je na svoje izdelke dal znake znanih proizvajalcev…
  had, tole bi bila zanimiva akcija če bi se vsi blogeji tako lotili nekomu pomagat :D BlogoMafia

 3. ker za londona vem, da prihaja nazaj v slovenijo in prav tako vem, ker je napisal, da se nima kuhinje :)

  mu lahko naredimo uslugo :evil:

 4. Ha! kdo pravi da se blogerstvo ne splaca hehe No ja, vsaj ideja je! :)

 5. ti moras sedaj dobiti fotografije prostora, kjer bo kuhinja :) po moznosti cim bolj razsulo :) in potem gremo blogerji v akcijo!!!

  delovni naslov akcije: Londonu ob vrnitvi iz Londona blogerji podarjajo kuhinjo :evil:

 6. Ne kuhinjo! :) Aparate ce prav razumem. Ja kar se pa prostora tice: je se v gradnji, ceprav ze v fazi, ko je potrebno ze vedeti kje in kaksni elementi bodo postavljeni.. :)

 7. jeap jeap.. tocno to.. aparati so v igri..

  sedaj cakamo tvojo potezo in potem gremo v akcijo :))))

 8. Se mi pa postavlja vprašanje, če je to res pravi namen slo blogosfere. No ja, postavlja se mi tudi vprašanje, če ni to pravzaprav že goljufija. In postavlja se mi vprašanje zakaj se mi pri hadovih sestavkih vedno postavlja toliko vprašanj.

 9. o blogosferi bos sodil, ko bos del nje..
  kaj je goljufija bodo sodili ustvarjalci natecaja in ne ti..

  ti pa verjamem, da se resnicno rad pogovarjas sam s seboj.. lepo.. kar nadaljuj..

 10. had – zakaj meniš, da kot aktivni komentator tvojega bloga nisem del blogosfere? Če se ne motim, prav komentarji ločijo statične strani od nestatičnih! Razumem, da ti moji komentarji niso všeč in sploh se mi ne postavlja vprašanje zakaj je tako ampak tvoj predlog je povsem navadna goljufija. Bi pa bilo zanimivo, če bi kaj takega predlagala tvoja ablast. Si pač rahlo shizofreničen.

  Ampak ti si prepričan, da sta sedaj zdrava.

 11. @timeless: zdi se mi, da te nekaj greni v zivljenju!? Zacni pisat blog! Mogoce ti bo pomagalo! :) Pa se tvoje kritike, bodo mogoce postale vsaj majckeno kredibilne. vsaj priblizno bomo namrec vedeli kdo si. Skrivati se za nickom in pljuvati po tistemu kar ti ne pase je najlazje, hinavsko in hkrati zelo strahopetno.

 12. Pa sva spet tam, kajne had?

  Tvoja “kritika” avtomobila je torej povsem nekredibilna, saj nisi niti mehanik niti niti avto-novinar. Pa so te vseeno poslušali in celo upoštevali. Zanimivo, očitno mi ni treba biti kuhar, da ugotovim, da je določena hrana zanič.

  In najbrž mi ni treba biti Coelho, da ugotovim, da je določeno pisanje zanič.

  Sploh pa, popolnoma nepomembno je, in to ti je bilo že napisano, kdo ali kaj sem jaz ali kdo ali kaj si ti. Pomembno je kaj napišem/napišeš.

  In da, četudi sem ribič, kirurg ali pa pek – tvoj predlog je še vedno predlog goljufije. In do te goljufije si precej nekritičen. Znalo bi se ti celo zapisati, da si zelo samokritičen – razen do samega sebe…

 13. kako pa ti ves, kdo sem jaz? hmm.. a me mora biti strah, da me sova opazuje?

  trdis, da je goljufija? trdis, da sem goljuf? si pripravljen to svoje stalisce tudi dokazovati? ali pa se bos zacel sedaj izmotavati?

  in definitivno te razumem, da sedaj se z zadnjimi atomi mocmi poskusas uporabiti vse, kar sem ti jaz napisal, za obrambo sebe.. nekako ti ne gre.. tako predvidljiv, kot tvoja ablast..

  uzivaj!

 14. Had, rahlo sem zajebal, prejšnji post je namenjen deloma tudi londonu.

  Ne, ne trdim, da si goljuf. Trdim, da je tvoj predlog goljufija. Tvoje misli glede dokazovanja pa namigujejo, da na raznih blogovskih predavanjih kaj malega slišiš, malo pobereš tu in tam in potem odreagiraš, kot si tule.

  Dokazati, da je tvoj predlog goljufija? Nič lažjega. Samo še enkrat preberi svoje prispevke pod sestavkom.

 15. se pravi, da stojis za obtozbo, da je “tvoj predlog je povsem navadna goljufija”

 16. Prvič, sedim.

  Drugič, ne obtožujem ampak komentiram.

  Tretjič, moralno gledano vsekakor; pravno gledano verjetno ne, ker ne vem, če je poskus goljufije kazniv.

 17. na zalost ni bilo niti poskusa goljufije.. ce ze dlakocepis..
  lahko pa bi me obtozil napeljevanja k goljufiji.. potem pa bi te napotil k branju pravil na strani spedenaj mi kuhinjo in bi verjetno opazil, da nisem krsil nobenega napisanega pravila (tos)..

 18. @timeless: jaz se vedno upam, da se premislis in mi tudi ti pomagas pri zadevi! Obljubim, da te povabim na vselitveni party! :)

 19. @had: a si se ti včeri mogoče po Kamniku kej vozil? Ker me je na enem križišču nekdo v takem avtu kot ga maš ti spustil naprej (bla sta pa tip pa punca notr, pa punca je vozila). Pa se mi je nekak zdel da bi znal bit ti…

 20. @jan: nisem bil.. jaz sem se sele zvecer vrnil iz morja.. :) je pa res, da je se en iste barve, k sem ga parkrat ze tudi jaz srecal, pa mi ni bilo jasno, ce sam sebe srecujem :evil:

 21. hja, od vseh pimp verzij je “napumpaj mi zenu” se vedno zmagovalna :)

Komentarji so zaprti.