Očitno, kljub skepticizmu timelessa in stieberja (ki nista niti blogerja, ampak spadata v kategorijo desperadosov), se za blogerje obetajo drugačni časi!
V postu Blogerska adrema in program za odnose z blogerji, sem dobil komentar Duške in Nine iz Renderspejsa (prva je bila tudi glavna šefica Blogresa), s sledečo vsebino:

“Na interaktivni agenciji Renderspace se ukvarjamo tudi s t.i. e-komuniciranjem in ravno sestavljamo adremo blogerjev, ki bi jih v prihodnje radi povabili k sodelovanju pri promocijskih aktivnostih. Strašno veseli bomo, če nam boste vsi zaiteresirani poslali en mail na naslov [email protected] in v njem napisali URL svojega bloga, svoje kontaktne podatke (mail, gsm …), lahko pa nam napišete tudi katere teme vas še posebej zanimajo. Maile pregledujeva in nanje odgovarjava Duška in Nina.

Blogerje bomo poprosili, da kdaj stestirajo kakšen izdelek, obiščejo kakšen dogodek, napišejo kakšno mnenje ipd. Obljubimo, da ne bomo težili in spemali, sprejeli bomo vsa mnenja in bili res skrajno prijazni.

Na spletnem mestu Blogresa bomo poskušali tudi čimprej vzopstaviti obrazec za prijavo na adremo, o tem pa vas bomo seveda tudi obvestili.

Vsem želimo veliko razburljivih dogodivščin in zanimivih postov.

Nina in Duška”

Zatorej, prste na tipkovnice in začnite pisati mail!