had blog roni kordis had blog roni kordis

Blogerji pozor – Renderspace dela blogersko adremo!

Očitno, kljub skepticizmu timelessa in stieberja (ki nista niti blogerja, ampak spadata v kategorijo desperadosov), se za blogerje obetajo drugačni časi!
V postu Blogerska adrema in program za odnose z blogerji, sem dobil komentar Duške in Nine iz Renderspejsa (prva je bila tudi glavna šefica Blogresa), s sledečo vsebino:

“Na interaktivni agenciji Renderspace se ukvarjamo tudi s t.i. e-komuniciranjem in ravno sestavljamo adremo blogerjev, ki bi jih v prihodnje radi povabili k sodelovanju pri promocijskih aktivnostih. Strašno veseli bomo, če nam boste vsi zaiteresirani poslali en mail na naslov [email protected] in v njem napisali URL svojega bloga, svoje kontaktne podatke (mail, gsm …), lahko pa nam napišete tudi katere teme vas še posebej zanimajo. Maile pregledujeva in nanje odgovarjava Duška in Nina.

Blogerje bomo poprosili, da kdaj stestirajo kakšen izdelek, obiščejo kakšen dogodek, napišejo kakšno mnenje ipd. Obljubimo, da ne bomo težili in spemali, sprejeli bomo vsa mnenja in bili res skrajno prijazni.

Na spletnem mestu Blogresa bomo poskušali tudi čimprej vzopstaviti obrazec za prijavo na adremo, o tem pa vas bomo seveda tudi obvestili.

Vsem želimo veliko razburljivih dogodivščin in zanimivih postov.

Nina in Duška”

Zatorej, prste na tipkovnice in začnite pisati mail!

 1. In če nisva blogerja, sva pa negativca pod vplivom gospodarja teme? Že za precej bedastih delitev sem že slišal, ampak tale mi je pa nova. Blogerji/neblogerji, če nemara nisi razumel. Bom pa rekel dobro besedo zate, mogoče ti šenkajo kak profi body. Kako dobre bodo fotke šele potem. Zdaj se grem pa maskirat ter naskočit kako banko v Tijuani.

  Vam blogerjem pa predlagam, da stestirate, če fosfor v ribjih glavicah deluje…:lol:

 2. @stieber: spomni se, kako si se skrival za vogalom.. ali pac jaz lazem?
  sicer ne vem komu bos ti rekel dobro besedo in niti ne vem zakaj bi jaz potreboval “kak profi body”, kajti imam to kar potrebujem zase, kot si tudi lahko sam pomagam s svojimi poznanstvi..
  ocitno pa sem zadel v terno, ker te sedaj tole boli, mar ne..

  se enkrat.. preberi si post o desperadosih, pa ti bo mogoce kaj bolj jasno..

 3. A je treba v email na napisat še kaj drugega poleg zograj objavljenega, recimo da se nekam prijavljaš.

 4. Bo to recimo testiranje novega letala do Bahamov? Ali pa testiranje hiške ob morju za 14 dni? Ali pa testiranje novega avtomobila za 10 let? Ali pa testiranje vseh oblek v NewYorkerju, ki ti jih potem podarijo? …. :)

 5. Ja fak, nekdo me je klical po tel ravno ko sem prišel, pa težko med pogorovom pristopim pa se predstavim ane? Normalno da se v takem primeru stopi malo stran do konca pogovora. Ali mogoče niste jemali bontona doma oz. v šoli?

  Kakšno terno, koga boli? Sodeč po enem drugem topicu tebe to, da ne kdo pripravljen za moje fotke odšteti kak cent? Rico suave!

 6. @stieber: vsaka zgodba ima dve plati.. ostali udelezenci so jo videli drugace..
  in kot vedno, kot je za jurisnike znacilno, ko ne znajo napisati nicesar o sami temi, spet poskusajo pozornost preusmeriti nekam drugam.. prozorno..
  jeap.. boli mene, za tvoje fotke.. dobro sklepas..

  za dopisovanje uporabljal poljub.. bo slo?

 7. Ja saj zate je značilno, da vedno vidiš drugače. V enem sestavku se sprašuješ, zakaj te nihče od proizvajalcev fotoopreme ne kontaktira kot blogerja, tule pa trdiš, da imaš itak poznanstva in da ne potrebuješ pomoči. Kaj torej?

  Ali pa bi ti rad, da oni pridejo do tebe? V držvi, kjer morajo vrhunski športniki hoditi od vrat do vrat in trkati, pa večinoma ne dosežejo nič? Nisi resen. Toliko o temi. Sicer pa si sam po nemarnem omenjal moj nick, pa sem se oglasil.

  To, da te boli in to zelo, si pokazal že v drugi temi. Zdaj te muči že Poljub?

 8. @stieber: ocitno ti vrocina povzroca tezave in ti bom pocasi moral cisto vsako besedo razloziti.. da jo bos koncno razumel.. mi je bilo to ze dalj casa jasno, ampak sedaj opazam, da se je stanje malce poslabsalo..
  “sicer ne vem komu bos ti rekel dobro besedo in niti ne vem zakaj bi jaz potreboval “kak profi body”, kajti imam to kar potrebujem zase, kot si tudi lahko sam pomagam s svojimi poznanstvi..”

  kaj ti od napisanega ni jasno? napisi, zaupaj mi.. ti bom pomagal..

  “ali pa bi ti rad, da oni pridejo do tebe”

  verjetno si opazil tale post, kjer so se ze nasli taksni, ki bodo tocno to, kar si zgoraj napisal, naredili.. ali ti tudi to mogoce ni jasno.. napisi, zaupaj mi.. rade volje ti bom pomagal..

  “sicer pa si sam po nemarnem omenjal moj nick, pa sem se oglasil”

  nemarnem? mi lahko ti razlozis to besedo? ker tega pa ocitno jaz ne razumem.. kaj je bilo tako nemarnega v zapisu “kljub skepticizmu timelessa in stieberja (ki nista niti blogerja, ampak spadata v kategorijo desperadosov)”

  mene ne muci poljub.. tebe ocitno jaz mucim, mar ne.. ah ja..

 9. Had, hvala za tole objavo, nanjo imamo super odziv. Javilo se vas je že kar nekaj, pridno smo zabeležili vsakega.

  @ritka: Naročnike navadno prepričujemo, da naj se za blogerje potrudijo in izkažejo. Nekateri so zelo dojemljivi za takšne napotke, drugi še vedno raje v kuvertah pošiljajo svoje press-release na tradicionalne medije. Vemo, katere imamo raje, kajne ;)

  Upam, da se vsi čimprej odpeljemo na testiranje kakšnega enotedenskega potovanja v Pariz, saj je Ljubljana čisto prevroča zame.

 10. Znova se je izkazalo, da je imel timeless povsem prav. Stalno trdiš, da drugi ne razumejo tvojih besed, v resnici pa je prav nasprotno. Očitno obstaja velik razkorak med tem, kar misliš da si napisal in tem, kar si dejansko spravil na svetlo. Me pa spominjaš na PrisliVIP-ja, nekega uporabnika s Poljuba, portala, ki ga tako rad omenjaš.

 11. @stieber: a ni smesno, da se vedno najde eden, ali pa v tem primeru celo dva desperadota, ki jima ni nic jasno..
  vsem ostalim pac je.. nekaj podobnega se ti je dogajalo ze na suxu, se spomnis? ali pa si tisto ze potlacil globoko vase.. kdo bi vedel, kajne..

  in ce sklepas da to, kar velja zate, “kar misliš da si napisal in tem, kar si dejansko spravil na svetlo”, da velja tudi zame, se motis..
  vazno je, da sam sebe razumes in da si v sozitju s samim seboj.. a ni to najpomembnejse v tvojem zivljenju, ko te nihce drug ne razume?

 12. Ne, had, ampak ostali so po moje še zdavnaj obupali nad tabo, kajti preprirati se s tabo je tako, kot da bi skušal zaloputniti nihajna vrata. Sicer pa je že iz tvoje tvorbe stavkov same jasno, kam pes taco moli. Ko ti človek argumentira, zakaj proizvajalci fotoopreme ne stojijo v vrsti pred tabo, pa v pomanjkanju argumentov napadaš na osebni ravni, prihajaš v nasprotje samemu sebi in projiciraš svoje lastnosti na osebe, ki se ne strinjajo s teboj. Za veliki finale pa še misliš, da si koga sposoben ‘peljati scat’. Morda v vrtcu.

 13. dihaj stieber.. se enkrat preberi koliko nebuloz si sposoben napisati v enem odgovoru.. dihaj..
  in nikar ne uporabljaj argumentov, ki sem jih ze jaz napisal.. saj verjamem, da si sposoben napisati tudi kaj boljsega.. resnicno upam..

  in definitivno te ne mislim peljati scat.. to pocni sam s seboj, kot si ze navajen.. in resnicno ti verjamem, da imas probleme s tem..

  o fotoaparatih pa na zalost nisi zapisal nicesar objektivnega, edino to, da nekdo sponzorira nekoga, ki se ukvarja s podvodno fotografijo, kar si verjetno prebral na kaksnem forumu.. lahko pa seveda poskusis ponovno in dodas link do galerije iz planice..

 14. Nisem pisal o fotoaparatih ampak o sponzoriranju s stranih proizvajalcev fotoopreme oz. njihovih predstavnikov. Ja, a kljub napotkom, ki sem ti jih dal, še vedno ne najdeš ene uboge galerije?

 15. Kakšno navdušenje had, ampak zaenkrat so samo razširili svojo spam listo z e-maili blogerjev, kajne?

  Njihov namen je povsem jasen in transparenten; ugotovili so, da ste blogerji (v večini) čudna sorta in vse, kar prejmete zastonj, hvalite do neba. To postane torej neke vrste “neodvisna” reklama, vendar na nivoju Cilke, ki preizkuša pralni prašek v Sparu ali pa Hada, ki testira motovilec na trgu.

  Zato te ponovno sprašujem, tokrat kot tvoj potencialni partner. Kaj lahko nudiš firmi v zameno, če ti recimo posredujejo na test plazma televizor?

 16. @timeless: “Zato te ponovno sprašujem, tokrat kot tvoj potencialni partner. Kaj lahko nudiš firmi v zameno, če ti recimo posredujejo na test plazma televizor?”

  ponudim ti lahko, po vzgledu http://www.reviewme.com/, oz. vseh drugih servisov, ki so precej casa ze v uporabi v tujini, precej podobno stvar.. recenzijo tvojega izdelka, ki bo odrazala moje iskreno mnenje o njej.. in zategadelj bo to recenzijo prebralo okrog 1500 ljudi v enem dnevu.. da o long tailu ne pisem..

  ce je smisel renderspejsa samo v spamu, potem tudi prav.. dvomim pa, da si upa firma, kot so oni, narediti kaj taksnega.. na drugi strani smo seveda pisci blogov :)

 17. @had,@stieber

  stieber bi Hadu rad povedal, da je bloganje po svoji naravi TRASH. Had tega noče razumeti. Skupaj izumljata SuperTRASH.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja