had blog roni kordis had blog roni kordis

Harry Potter and the Deathly Hallows

Če obstaja še kdo, ki kot jaz ni prebral te knjige, niti katere od prejšnjih in niti ne ve, zakaj se gre v zgodbah o Harryu Potterju in ne ve, kako se je vse skupaj končalo v zadnji, sedmi knjigi, potem priporočam klik Harry Potter and the Deathly Hallows. In vse skupaj bo postale jasno. Mene pa begajo imena kot so Fred Weasley, Remus Lupin, Nymphadora Tonks in Colin Creevey, ki naj bi umrli v tej knjigi! Nič jasno, ampak verjetno je to tudi namen!
Je že kdo prebral tega Harija Potrčka?

 1. Ne,ne,ne,ne,ne,NE MORÅ ,NOOOO!!!!

  Sem si rekel, da ne bom spoilerjev bral, a kaj naredim? Preberem Hada. Jao mene. :(

 2. Nisem prebrala še nobene…. pa tud filma nisem gledla… Tak, da nevem nič o tem! :) Sploh nebvedla kdo je Harry, če neb mediji tak delal okol njega… :)

 3. Ampak imaš pa srečo, da sem jo že prebral. Sicer bi te zdajle lovil naokoli.
  Naročil sem jo pri Felixu, kjer so obljubljali dostavo že na prvi dan – v soboto dopoldne. Ker poznam svojega poštarja, ki vedno meče v nabiralnik listke o nedostavljenih pošiljkah, namesto, da bi jih prinesel do vrat (živim v zgornjem nadstropju dvostanovanjske hiše… do vhodnih vrat je pač treba po stopnicah) sem mu posebej za to priložnost napisal listek, naj pošiljko prinese gor.
  Vstal sem precej zgodaj. Ker poštarja še ni bilo, sem šel nahraniti svojo muco in njene teden stare mladičke v spodnjem stanovanju. Mimogrede pogledam v kaselc… in noter je bilo obvestilo o nedostavljeni pošiljki!
  Itak sem takoj odvihral na pošto, kjer so mi rekli, da pošiljke v soboto ne morem dobiti, ker je še pri poštarju!!! No, ko sem vprašal, kje se lahko pritožim čez poštarja, so takoj zapeli drugo pesem… ni minilo 10 minut, ko je bil poštar s pošiljko vred že na pošti, nato pa se mi je opravičeval, da ni našel poti do zgornjega nadstropja. WHATEVER.
  No, ko sem prišel domov, nisem prižgal računalnika ne TV in radia (zaradi raznih hadov) ampak sem bral in bral. No in v nedeljo, točno ob poldne, sem jo zaključil. Temačna knjiga, ni za otroke, a jo toplo priporočam. Harry je zakon! :)

 4. ups.. mea culpa vsem.. sem mislil, da je cist povsod, na vseh blogih ze bil objavljen zakljucek harija potrcka.. upam, da nisem koga od navdusencev razocaral..

 5. ja, res lepa hvala, da si vse izdal!!! razočarana do konca. :)

 6. @iza: si prepricana, da ves kaj pises?
  jaz sem te prisilil, da preberes tale post?

 7. Had, si pa jajčar, spoilerjev ti res ne bi bilo potrebno pisati, no… Sicer pa sem eden od tistih, ki ni zdržl in sem kliknil in prebral vsebino tega linjka, takoj ko mi je zanj povedal Tadej Zupančič

 8. @iza: Nihče te ni prisilu da si prebral *spojler* :D
  eh no :D Nek članek na wikipediji pa ja ne pokvari “bralnosti” knjige..

 9. Men se u bistvu folk, ki bi umrl za Harryja prav smili. Na posnetkih (intervjuji in podobno) prav patetično delujejo.
  Couldn’t care less for a Harry book. Filmov pa tudi nisem gledal.

 10. ne rečem da knjige niso zanimive, vendar je vsa ta evforija (isto kot za ps3, iphone…) pomilovanja vredna

 11. Vsekakor je malce žleht, da pišeš spoilerje kar na naslovno stran, še posebej, ker imaš zelo bran blog…

 12. uf še sreča da znam sam slovenski rpevod imen in ne vem kdo je Remus Lupin pa Nymphadora:DD

 13. @Najves: Kaj bi se zgodilo, če ti povem da je Remus Wulf (Lupin) Harryjev profesor obrambe pred mračnimi silami v tretjem letniku šolanja, Nymphadora (Fatale Tanga) pa je aurorka na ministrstvu za čaranje in je članica Feniksovega reda? :evil:

 14. Veš kaj bi se zgodilo?Rekla bi ti: tiiii siiii barabaaaaa:D ma dobr za ta dva se ne sekiram ker sta mi šla vedn na žiuce=)

Komentarji so zaprti.