Coca Cola Zero SUX 4 Coca Cola Zero SUX 4

Coca Cola Zero SUX

Ker pri nas še nisem zasledil Coca Cole Zero, sem jo z veseljem nabavil, ko sem jo zagledal na polici v Mercatorju v Puli.
In kakšen je vtis? Kot bi pil milnico. Sami mehurčki. Kljub temu, da je brez sladkorja, je veliko bolj sladka, kot pa navadna Coca Cola, ki jo obožujem.
Coca Cola Zero NO GO!

coca-cola-zero01.jpg coca-cola-zero02.jpg coca-cola-zero03.jpg

 1. Videl, kupil, poskusil. Embalaž zavaja :D Jaz sem jo tudi zaenkrat opazil le na hrvaškem.

 2. navadna coca cola je še vseeno zakon

  je pa res da je zero verzijo precej lažje spiti kot pa light verzijo

 3. To pa je reklamna kampanja, vsi pišejo o cocacoli zero, pa se niti nihče ne trudi z njeno promocijo, glede na to da je njeno lansiranje na slovenskem trgu do nadalnjega odpovedano (v korist uveljavljene Cocacole Light).

 4. @m.: tega nisem vedel.. hvala za informacijo..
  ampak dejansko sedaj ne prenesem niti coca cole light, niti coca cole zero.. sicer ne vem kdo je ciljna publika, ampak jaz definitivno nisem.. kljub dejstvu da je spijem ogromno :)

 5. sem jo dobil zraven ene cokoladice na svedskem, so imeli promocijo, zanic, nikakav okus … voda je se vedno najboljsa :)

 6. Vedno me je zanimalo, kakšno povezavo ma tole s Kokakolo light? Ker slednja je tudi prav nemarna. Ko jo streseš, na dan privre neka jeznorita pena, okus pa je tudi primerno ogaben. Boljša je izvirna Kola, čeprav jo Cockta poseka.

 7. se strinjam z postom, katastrofa … samo ocitno enim ta sugerfreeshit okus pase, recimo moj necak jo je pil z velikim zadovoljstvom cel dopust …

  .::PiPi::.

 8. Pojma nimam, kje sem to pobrala, ampak Zero naj bi bila Light verzija, ki cilja na moške. Kakšen dec pa pije Light? Zero je menda bolj mačo. Enivej, Vikipedija pravi, da naj bi imeli Zero v Sloveniji v Leclercu.

 9. Sam se tudi raje držim stran od coca-cole, zero je res en drek. Embalaž zavaja, opazil pa sem jo v Nemčiji, na Hrvaškem in v Londonu. Pepsi rulz :)

 10. Kot da je Pepsi kaj manj umeten od Coca Cole? Isto sranje, drugo pakovanje …

 11. HA!

  In kaj si s tem zapisom dosegel?
  Da bom v svojem firbcu poizkusil zadevo za katero do zdaj sicer sploh nisem slišal in seveda ugotovil, da si imel prav :lol:

 12. Meni je zelo všeč. Ampak nič ni boljše kot Dr. Pepper…

 13. bljak te pop drinki za bajse kao low sugar pa to, to je isto k da b hotel meso nardit za vegetarjance pač ne gre!

 14. Coca-cola Zero je resnično katastrofalna. Ste že poskusili Coca colo z vanilijo in z limono? Fuj!

 15. Coca-Cola vanilija je meni super :) Å koda, da je pri nas ni.

 16. Had, ko si že omenil, da spiješ veliko Coca-cole … :)

  Imaš morda kak zamašek z I-jem? Zbral sem vse ostale, ta pa mi manjka do Ipoda. Sicer ne bi iskal, pa se mi zdi idealno darilo za frendico, ki ima v soboto rojstni dan. :)

 17. @bostjan: ravno vceraj zvecer sem razmisljal, kako mi uspe ne dobiti I-ja.. in tudi sem razmisljal, da bi se lahko nasel kdo, ki bi jih “nastancal” ene 100 :) in potem prodajal okrog..

  na zalost nimam nobenega I-ja :(

 18. Boštjan, zakaj pa ne poskusiš dati oglas na bolhi, za recimo 20 €? Å e vedno prideš zelo poceni skozi.

 19. Had, jao, dej na blog, da rabiš I in boš dobu. Pri tolk obiska boš zihr dobu.

  Å e neki o Zero Coca Coli. Dan po branju tega zapisa sem šel v Trst. V štacuni sem nalašč kupil Zero in prvi občutek je bil, da je ogabna. Ker sem zraven jedel še sendvič, sem se sčasoma navadil na okus. Podobna je Coca Coli Light. Kao brez cukra.

Komentarji so zaprti.