Par dni že opažm na postajališčih LPP po Ljubljani zanimive oglase z zelo zanimivim sloganom: Ne uživam v vožnji domov – www.brezdomci.org
In danes sem si končno pogledal, zakaj in čemu je namenjena ta kampanija.

Ne gledam domačih filmov in klik Domov
Ne zabavam se ob domači glasbi in klik Domov
Ne sledim domačim novicam in klik Domov

In potem pride poanta spletne strani.
Pomoč tistim, ki v resničnem življenju ne najdejo domov, oz. za delovanje dnevnega centra za brezdomce Kralji ulice.
Jaz sem jim pomagal! Pa ti?

7 Responses to Ne uživam v vožnji domov – www.brezdomci.org

 1. nada pravi:

  Pogosto v vseh oblikah, pred tednom sem prijateljice nagovorila naj mi odstopijo nekaj svojih nepojedenih tabletk hi,hi in res, zdravnici v lekarni pri Soči ZRI sem odnesla celo vrečo še uporabnih zdravil za vse sorte tegob, ona ve kateri brezdomec kaj rabi.

 2. had pravi:

  @nada: ko sem prebral prvi del, sem bil preprican, da se salis.. ampak drugi del pa je odkril resnico.. zanimivo.. vidis.. na to pa nisem niti pomislil, da bi tudi oni to potrebovali.. odlicna ideja..

 3. samc pravi:

  glede Kraljev Ulic je v zimskem casu ne spomnim tocno kdaj prisel en gospod v poznih urah v lokal v Kranju da ima par casopisov ce sva jih z sefom lokala pripravljena kupit in ker sem ze prej slisal da polovico denarja njim ostane sva mu jih pokupila vse kar jih je imel … valda je bil full vesel in je reku ce bova kaj spila da on casti … sva rekla naj ne nori da za pjaco pa ze mava in ga vprasava ce bo on kaj spil … no skratka gospod je bil zelo prijazen povedal mnogo zgodbic in se je to zavleklo pozno v noc in ker ni bilo nobenega drugega prevoza sva mu z sefom lokala narocila se taxi da ga je peljal iz kranja v ljubljano … vsaka cast temu gospodu oz brezdomcu res je bil faca

 4. Jan pravi:

  tudi jaz sem zadnjič kupil od enega brezdomca časopis in je bil vesel. podpiram tovrstne stvari zato, ker se vidi da brezdomci delajo nekaj in ne da se samo šetajo okoli kot nekateri mislijo.

 5. Perko pravi:

  Sam včasih kupim časopis, ki mi ga ponujajo ali pa dam denar, ko prosijo. Čeprav je včasih bolje dati materialno stvar, ker večina denar zapravi za pijačo.

 6. Perko pravi:

  A si tole videl:
  http://bitchskweet.blogspot.com
  klikni in pojdi pogledat

 7. had pravi:

  @perko: nisem opazil.. hvala za link.. :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.