had blog roni kordis had blog roni kordis

Dobrodelna akcija zbiranja denarja za Had

Hvala ekipi iz uredništva Bitchskweeta, ki so se odločili, da samo zame zberejo denar v dobrodelni akciji: Zbiramo denar za Hada! (vir)

Ker se moram preživljati z igranjem na harmoniko, beračenjem in prosjačenjem, sem ganjen nad njihovo humanitarno potezo. In priznam, da mi je po celem dnevu na žgočem soncu, ko sem včeraj zvečer končno spet našel zastonj wireless dostop do interneta, zaigralo srce. Škoda, ker ga nisem posnel in bi danes namesto povprečnih €250 na Prešernovem trgu, verjetno prišel domov s preko €500 kovancev v žepu.
Bitchskweeti so mi spet povrnili voljo do življenja, vrnili upanje v ljudi in sem jim iz srca hvaležen. Od včeraj je v mojem življenju spet sonce in veselje, ki ga prej ni mogel ustvariti niti Persil!

Hvala, hvala, hvala. Sedaj pa moram naprej igrati harmoniko, ker me turisti že z nestrpnostjo pričakujejo po tej odmevni oglaševalski akciji. In zdi se mi, da zadaj vidim tovornjake televizije kako se približujejo. Je to vse zaradi mene? Vse to in še več v nadaljevanju dobrodelne akcije: Zbiramo denar za Hada!

 1. Naj zve blogerski svet, da sem te včeraj pobral s ceste, kjer si prisrčno igral na frajtonarco, in te zaposlil kot asistenta pri ustvarjanju umetnosti! Zaslužil s tem sicer nisi nič. je blo pa fajn,ane? In meni v veliko pomoč! Hvala! Å e bom fotkal sredi mesta, ker vem, da se lahko zanesem nate :)

 2. pstt :) ne okrog govorit tega.. k bodo mislili, da sem denar sluzil in ne bodo dal vec denarcka vbogajme :)

  okrog preserca me vsak dan najdes.. in si videl, k sem rekel, da bo danes polno mojih fotk na netu.. nisem se motil :evil:

  sam manjka ena kjut bejba poleg :)

 3. Bogi Had :( … A maš mogoče bančni račun, da ti nakažem nekaj denarja, ker po Ljubljani se ne sprehajam ravno velik …

 4. Had , danes bom nekaj hodil po mestu pa će te vidim te povabin na čajčka, v žep pa še kakšen €, če pa ne mi boš napisal TRR, pa ti kar direktno naložim.
  Se vidiva :)

  lp

 5. ja sej zaka bi hodil v službo če zaslužiš z berečenjem 250€ na dan. se pravi da na mesec zaslužiš približno 7.500€. torej zaslužeš veliko več kot če bi bil direktor v kakšni firmi. zato lahko ti častiš meni pijačo:D sej ne da sem ti favš sam pomoje bi morala držva ukrepati kej kamor koli greš je povno beračev. če bi bil jaz na vrhu držve bi vsi bereči končali v zaporu ker bi takšne zakone postavil. ker to je sramota za evropsko držvo, da ne moreš it v mesto ne da bi naletel na berače!

 6. aljoša: In denar za zapore bi vzel od študentov, ker itak preveč zaslužijo, ane. Kakšno sfaljeno mišljenje.

 7. ne denar bi pa vzel od držve ker če bi bili v zapore nebi prejemali socialnega dohodka in še ostalega denarja ki ga prejemajo nezaposleni od držve. študentom nebi nič vzel, kvečjemu bi jim še dal denar.držva pa itak ne ve kam bi z denarjom in ga porablja za takšne neumnosti da kar glava boli, poleg tega se pa plačujejo davki in bi se našlo dosti držvnega denarja za zapore.

Komentarji so zaprti.