Hvala ekipi iz uredništva Bitchskweeta, ki so se odločili, da samo zame zberejo denar v dobrodelni akciji: Zbiramo denar za Hada! (vir)

Ker se moram preživljati z igranjem na harmoniko, beračenjem in prosjačenjem, sem ganjen nad njihovo humanitarno potezo. In priznam, da mi je po celem dnevu na žgočem soncu, ko sem včeraj zvečer končno spet našel zastonj wireless dostop do interneta, zaigralo srce. Škoda, ker ga nisem posnel in bi danes namesto povprečnih €250 na Prešernovem trgu, verjetno prišel domov s preko €500 kovancev v žepu.
Bitchskweeti so mi spet povrnili voljo do življenja, vrnili upanje v ljudi in sem jim iz srca hvaležen. Od včeraj je v mojem življenju spet sonce in veselje, ki ga prej ni mogel ustvariti niti Persil!

Hvala, hvala, hvala. Sedaj pa moram naprej igrati harmoniko, ker me turisti že z nestrpnostjo pričakujejo po tej odmevni oglaševalski akciji. In zdi se mi, da zadaj vidim tovornjake televizije kako se približujejo. Je to vse zaradi mene? Vse to in še več v nadaljevanju dobrodelne akcije: Zbiramo denar za Hada!