had blog roni kordis had blog roni kordis

iPod dobim, če kdo I viška ima in mi ga da

Jutri se zaključuje akcija Coca-Cola iPod. Naloga je bila povsem preprosta. Pod vsakim pokrovčkom se je skrivala črka in iz njih si moral sestaviti besedo iPod. Vendar je bil problem v tem, da kljub temu, da spijem velike Coca-Cole, nisem dobil črke i. Tako kot verjetno tudi vsi ostali.
Bolj kot to, da ima kdo še doma pokrovček s črko i, me zanima, če kdo sploh pozna koga, ki je dobil iPoda izpod teh pokrovčkov? Kot drugo pa me zanima, če se zaradi takšne akcije poveča prodaja določenega proizvoda?
Si večkrat kupil Coca-Colo zaradi te nagrade igre kot ponavadi? Jaz ne!

 1. Sam nisem dobil črke I. Je pa tudi res, da coca-cole nisem večkrat kupil samo zato, da bii dobil iPoda :)

 2. Jah iPod… Tui jaz mrzlično iščem črko I, potem pa malo sprašujem sestro, če bi ga lahko kje dobila, pa mi reče, da je enkrat ga dobila, pa še ni vedla za to Coca Colino akcijo pa ga je stran vrgla… grr…

  Drugače sem pa že obupala nad tem….

  tako da bom šla kar v trgovino in si ga kupila sama….

  Lp

 3. Na uho mi je prišla beseda, da bodo otroci odgovornih za nagradno igro dobili čisto nove iPode.
  Kako bodo veseli! :-)

 4. @ales: 9. Zaposleni v podjetju Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o., njihovi ožji družinski člani ter vsa podjetja, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

  no ja, pravil ne bodo krsili :evil:

 5. Sam imam “tapravega” ipoda (video 30′) tako, da teh pokrovčkov nisem niti zbiral. Zdi se mi pa da sem enkrat dobil P in enkrat D.

 6. Hja, jaz tudi nisem ne videl, ne slisal, da bi ga kdo videl…kot zaklet je ta I …. Tud meni samo še I manjka :)

 7. Čisto na začetku, ko še nisem vedel (prebral), da poteka akcija, sem dobil dva Ija. Ker se mi je zdela to pogosta črka (od treh pokrovčkov sta bila dva I), sem oba vrgel stran. Čez ene 14 dni pa sem izvedel, kaj sem naredil, lol :)
  SanDisk Sansa all the way :P

 8. Pa si le upošteval nasvet, da poiščeš I preko bloga. Žal ga nimam.

 9. “Baje” (ne me držt za besedo) je bilo črk I samo 350..tako da …

 10. moj frend je dobil 2 ipoda oz dve črki I :D in to čist po naklučju..jaz ko pa sem začel piti coca colo samo zaradi ipoda pa nisem dobil črke I :D pošteno ha :D?

 11. O bog, kakšne travme…kakšna kriza… Ni črke “I”. Ste že dobili vsaj karte za ono sinhronizirano risanko ali kajže. Pa sponzorja za tavelike kokice.

 12. Seveda, da je I-jev točno toliko kot iPodov, tako da je verjetnost, da v 2 milijonski držvici na vseh prodajnih mestih, ravno ti dobiš I precej majhna, čeprav verjetna. Vsekakor so si pri Coca Coli dvignili prodajo s takšno akcijo, ker so vsi iskali I.

  A je kdo preračunal kolk Coca Cole je spil na račun teh I-jev? In koliko bližje iPodu bi bil, če bi prišparal vsak € namenje Coca Coli za iPoda …

 13. Jaz ima od te igre samo 5 kilogramov več. Nič druzga. Ija ti pa itak ne bo nihče prodal. Saj ni neumen. Vse ostalos e z lahkoto dobi.

 14. klasicen nateg, ki je premamil nase otroke in mojo denarnico, posledicno :)

  -pocitnikar

 15. Zamaške, ki ste jih zbrali pa lahko podarite gasilcem, ki menda po celotni Sloveniji zbirajo plastične zamaške za pomoč otrokom. Zamaške odkupujejo določene firme, vsaka kila zamaškov pa ima določeno denarno protivrednost.

 16. sem slisal ze o tej akciji.. in tudi dolgo casa zbiral zamaske.. na koncu pa nisem nasel nikogar, ki bi mu jih lahko podaril..

  ce imas kaksen naslov, kamor se lahko podarijo zamaski, bom zelo vesel..

 17. heh sem slišal, da so s tem i-jem problemi. sam ne pijem kokakole, ker se mi ne zdi zdrava. sploh pa že imam iPod Video 30GB, ki mal poseka iPod nano no :P

 18. Ravno včeraj je bila debata o iPOD pokročkih. Poznam nekoga ki ima na dolenskem nočni bar. Ker mu gre Cocacola tudi dobro v promet, se ne spomni, da bi kdo dobil pokrovček z črko i.
  Se mi zdi da je to en velik nateg.
  Bi bilo potrebno vprašata uvoznika v Trzin, kako je glede te zadeve.

  lp

 19. to je isto, k lani, k smo na morju vsi neki zadel. avto, motor,.. js sm dubu vodnga skuterja,… preberem do kdaj traja nagradna igra, in je valda že potekl :)
  coca-cola skus s tem nateguje, k bo konc bo pa na tržišču kr čudežno ful I-jev pod pokrovčkom.

 20. To je isto kot je mel Chio nek denar po polovicah. Zmeraj si dobil le desno polovico, leve ni imel nobeden. Tu je podobno, vse črke so le i-ja sploh ni v obtoku hehe. Samo večanje prodaje in nategovanje kajpak.

 21. @had če jih želiš poslati ti lahko jaz posredujem naslov

 22. @had če jih želiš poslati ti lahko jaz posredujem naslov od gasilskega tu pri nas

 23. @had: brat je pri gasilcih in pravi, da se lahko pozanima kje se lahko v Ljubljani odda zamaške. Sicer pa ima očitno Marjan odgovor bliže pri roki :)

 24. Jaz trenutno(poleti) delam v baru in prodamo kar veliko kokakole. I-ja pa kar ni bilo.. :)

 25. Moja punca je tudi vsa nora zbirala te i-je, da je že vsa štipendija šla :D Potem sem ji ga raje kupil, zraven dobil bebavi Cubisimo Autobus cd, pa je. Nekter so tko naivni…

 26. @jm: pametna resitev :) kaksne so pa posledice taksne popite kolicine coca cole :)

 27. “Popite”. V omari z zamaški in vsebino na lagerju :D langsam und einfach.

 28. Js sm pa dobila črko i in tut iPoda:D Res je ful dobr pa fuul lep:)

Komentarji so zaprti.