Bad Blue Boys, navijaška skupina Dinama iz Zagreba, ki je strah in trepet vseh organizatorjev nogometnih tekem, prihaja jutri v Domžle na tekmo lige prvakov. Zaradi neredov in pretepov, ki so jih povzročili navijači BBB lani na Zlati lisici v Mariboru in na vaterpolski tekmi v Kranju, so se na tekmo pripravili tako policisti, varnostniki, kot tudi sami organizatorji.
Nenad Protega, športni direktor NK Domžle je izjavil: “Apeliramo pa na vse ljudi – navijače, ki si bodo tekmo v sredo ogledali na stadionu, da s svojim obnašanjem in navijanjem dodatno pripomorejo k spektaklu. Navijajo naj za svojo ekipo in naj se izogibajo, RESNIČNO IZOGIBAJO, kakršnimkoli medsebojnim provokacijam (nacionalnim ali morebiti celo rasističnim), ki lahko pripeljejo do nepotrebne nervoze na in predvsem ob igrišču. Kazni za neprimerno vedenje navijačev so s strani UEFE ZELO, ZELO RIGOROZNE” (vir)

Ali je bil strah pred navijači BBB upravičen, bomo videli jutri, upam pa, da se ne bo zgodili podobni ekscesi, kot so se na spodnjih videposnetkih