Bad Blue Boys, navijaška skupina Dinama iz Zagreba, ki je strah in trepet vseh organizatorjev nogometnih tekem, prihaja jutri v Domžle na tekmo lige prvakov. Zaradi neredov in pretepov, ki so jih povzročili navijači BBB lani na Zlati lisici v Mariboru in na vaterpolski tekmi v Kranju, so se na tekmo pripravili tako policisti, varnostniki, kot tudi sami organizatorji.
Nenad Protega, športni direktor NK Domžle je izjavil: “Apeliramo pa na vse ljudi – navijače, ki si bodo tekmo v sredo ogledali na stadionu, da s svojim obnašanjem in navijanjem dodatno pripomorejo k spektaklu. Navijajo naj za svojo ekipo in naj se izogibajo, RESNIČNO IZOGIBAJO, kakršnimkoli medsebojnim provokacijam (nacionalnim ali morebiti celo rasističnim), ki lahko pripeljejo do nepotrebne nervoze na in predvsem ob igrišču. Kazni za neprimerno vedenje navijačev so s strani UEFE ZELO, ZELO RIGOROZNE” (vir)

Ali je bil strah pred navijači BBB upravičen, bomo videli jutri, upam pa, da se ne bo zgodili podobni ekscesi, kot so se na spodnjih videposnetkih

7 Responses to Bad Blue Boys prihajajo v Domžle

 1. Kašpar says:

  Tekma lige prvakov?

 2. had says:

  na drugo tekmo kvalifikacij za ligo prvakov.. hvala za opozorilo!

  mea culpa..

 3. don barkL says:

  Jaz pa se bojim, da bo navsezadnje prišlo do kakšnih incidentov, ker bomo Domžlčani zmagali! :D

 4. kreg says:

  BBB sploh nebi spustil v Slovenijo, ker so preveč rizični.

 5. mArkedzani says:

  Ce bo varovanje taksno kot je to praksa v MB se ni za bati. Glede na to, da bo na stadionu tudi Ivo Sanader (premier CRO), pa sploh ne..

 6. purger says:

  evo nas!

 7. ludve says:

  rasistične? ali lahko vprašam kakšne naj bi bile rasistične provokacije nk domžle do dinama?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.