Tudi mene je doletelo. Izogibal sem se precej dolgo in priznam, da dokaj uspešno. Kljub temu, da sem se nazadnje branil z vsemi štirimi, sem bil postavljen pred golo dejstvo. Izbire ni bilo in niti priložnosti ugovora, ali veta. Odločitev je padla.

V najboljšem primeru sedem dni, verjetno pa vsaj štirinajst dni dopusta v Makarski in okolici. Mogoče, če mi bo uspelo najti kakšen zadosti tehten razlog, kot je recimo GHD Lučine, bom malce prej odrešen uživanja na soncu, potapljanja, plavanja, raziskovanja Dubrovnika, gašenja požrov, lovljenja rib in neskončno drugih možnosti, ki jih ponuja morje.

In zakaj sem tako črnogled ob misli na dopust? Ker ne vem, ali bom imel dostop do interneta, ali pa bom moral z Applom naokoli iskati wireless točke, da se bom spet priklopil v življenje :evil:

In ko sem še zadnjič preveril, ali je vse v avtu, sem zgroženo ugotovil, da moram menjati avto. Kljub užitku, ki ga na trenutke, ki pa so vedno bolj redki, ponuja kabriolet, potrebujem vsaj karavana. No ja, tudi o tem bom lahko razmišljal na dopustu in kalkuliral, kako bi lahko prišel do denarja?

Uživajte! Midva bova zagotovo :evil: