Tudi mene je doletelo. Izogibal sem se precej dolgo in priznam, da dokaj uspešno. Kljub temu, da sem se nazadnje branil z vsemi štirimi, sem bil postavljen pred golo dejstvo. Izbire ni bilo in niti priložnosti ugovora, ali veta. Odločitev je padla.

V najboljšem primeru sedem dni, verjetno pa vsaj štirinajst dni dopusta v Makarski in okolici. Mogoče, če mi bo uspelo najti kakšen zadosti tehten razlog, kot je recimo GHD Lučine, bom malce prej odrešen uživanja na soncu, potapljanja, plavanja, raziskovanja Dubrovnika, gašenja požrov, lovljenja rib in neskončno drugih možnosti, ki jih ponuja morje.

In zakaj sem tako črnogled ob misli na dopust? Ker ne vem, ali bom imel dostop do interneta, ali pa bom moral z Applom naokoli iskati wireless točke, da se bom spet priklopil v življenje :evil:

In ko sem še zadnjič preveril, ali je vse v avtu, sem zgroženo ugotovil, da moram menjati avto. Kljub užitku, ki ga na trenutke, ki pa so vedno bolj redki, ponuja kabriolet, potrebujem vsaj karavana. No ja, tudi o tem bom lahko razmišljal na dopustu in kalkuliral, kako bi lahko prišel do denarja?

Uživajte! Midva bova zagotovo :evil:

14 Responses to Blog Off

 1. Karmen pravi:

  Lepo se imej na dopustu. Malo abstinence od interneta pa tudi ne bo škodilo! :evil:

 2. saily pravi:

  Lep dopust ti želim ;)

 3. Vzemi si nekaj dopusta brez interneta in računalnika. Sam sem mislil, da ne bo šlo, ampak prav paše. Problem nastane edino, ko prideš nazaj, ko imaš tooooliko za nadoknadit :D

 4. piskec pravi:

  Uživajta… Saj se prileže!

 5. Lance pravi:

  Jup, tudi sam sem včasih pred odhodom prav paničen. Vendar potem se prav prileže in tisti en teden lepo uživam ter ne smem slišati za kak internet ali računalnik :)

 6. pengovsky pravi:

  Uživaj, dokler traja :)

 7. ervinator pravi:

  Hvala, enako! ;)

 8. lonDON pravi:

  Ce v temu casu napises en post, bomo vedeli, da se dolgocasis!! Tako da…. :evil:

 9. Kristjan pravi:

  Uživaj ;) jaz sem se ravno vrnil iz 10 dnevnega “odklopa” :D

 10. matej m. pravi:

  lej, bod mal vesel, brez interneta, jaz bi bil na tvojmu mestu še brez telefona…. bod v raju, ne pa na netu, pa je ;)

 11. Stari, ne pretiravaj, ker tvoj prispevek (pa ne vem ali je napisan v šali ali “zares”) rahlo spominja na zasvojenost. Boš videl da boš preživel in prišel nazaj še bolj ustvarjalen in boljši kot kadarkoli prej. Zdaj pa zgini na jug in da te deset dni ni na spregled. Saj veš, SSS (sea, sun & sex) :p

 12. MICA pravi:

  dirka v Lučinah je zakon predvsem zato, ker jo spravijo skupaj “dirkaški” zagnanci z veliko volje, lastnega vloženega dela. Pa še fajn fantje so
  :-)

 13. Darjan pravi:

  Nekateri blogerji v takih primerih naredijo v naprej nekaj postov, drugi pa naredijo “guest poste” kjer gostujejo zapise drugih znanih blogerjev. Toliko da blog ne “zamre”… Seveda je pa treba pazit kaj pišejo, mogoče določiš teme,… :)

  Teden ali dva brez novih zapisov je za redne obiskovalce bloga tezek cas. :)

 14. Miha pravi:

  Potem se pa mogoče vidimo na GHD Lučine :)
  Uživaj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.