Coca Cola – cene v Dalmaciji

Steklenička Coca Cole, moje najljubše pijače, ima v različnih krajih v Dalmaciji, različno ceno. Lokali so bili približno enaki, kot tudi količina Coca Cole v steklenički

 • Dubrovnik26 kun – (26 Croatian kune = 3.55927979 Euros)
 • Split – Riva18 kun – (18 Croatian kune = 2.46411678 Euros)
 • Makarska15 kun – (15 Croatian kune = 2.05343065 Euros)
 • Tučepi12 kun – (12 Croatian kune = 1.64274452 Euros)
 • Omiš10 kun – (10 Croatian kune = 1.36895376 Euros)
 • Neum2.5 KM – 9.3 kun – (9.3 Croatian kune = 1.273127 Euros)
 1. ti se boš zastrupu s to coca-colo… ampak zanimivo je to nihanje cen ;)

 2. seveda, v Dubrovniku je najdražje, res hecno tole nihanje…

 3. res da spijem precej kokakole sam piva pa se vec:) zanimivo nihanje cen bi bilo fino se to v sloveniji po lokalih iti malo pogledat … za sladkorno ne odgovarjam:)

 4. Wtf! Razumel bi kuno gor ali dol. Bi bilo zanimivo videt koliko niha pri nas.

 5. Madona kakšno nihanj cen,še po evropskih prestolnicah ,se toliko ne razlikujejo. Se vidi, da Hrvatje še niso zreli za v Evropo.

 6. Če je lahko v Ljubljani v 700m cena enakega piva različna za 1,2eur (pol litra točenega od 1,8 eur do 3 eur) … tole na taki razdalji niti ni tak problem.

 7. To pa je primerjava za posrat had. Kolk si pa star no…
  Pa naravno da cene tako nihajo, saj si enkrat pil v prestižnem mestu, enkrat v vukojebini in v normalnem okolju.
  To je isto kot če bi rekel “jebela, v Parizu sem pil kofe za ××€, pri nas pa je ×€”. Neum je pač najcenejši in ko pogledaš okrog sebe, kje dejansko piješ to kokakolo, ti lahko kapne, zakaj je tako poceni. Jaz sem tudi najcenejšo ribjo večerjo jedel prav v Neumu in je bila daleč od slabe – bi si upal trdit, da je bila orada skoraj boljša od tiste v Dubrovniku, ki je bila dvakrat dražja. Sem pa zato pač jedel v restavraciji, kjer je natakar imel roke od šmira, smrdel po švicu in je bil prt umazan od prejšnjih gostov – pa šta.

  Tele primerjave se mi zdijo brezvezne oziroma niso nič presenetljive.

 8. @jaka: me veseli, da se ti zdijo cene brezvezne.. meni se pac ne.. glede na to, da izbiram priblizno iste kafice, gostilne in podobne stvar, v katerih pijem, jem, so te cene precej na mestu..
  primerjava dubrovnik in splitska riva ni na mestu? hmm.. no ja.. niti makarska in pa splitska riva? zanimivo..

  seveda pa ima vsak pravico do svojega mnenja, kajne.. in ne, nisem primerjal pariza in pa slovenije.. neum je pa za primerjavo, kako je v bosni vse cenejse od hrvaske..

  in ne, ne izbiram kaficev, kjer imajo kelnerji roke od smira.. toliko si pac lahko privoscim.. in zato nisem snob, ampak samo za placilo nekaj zahtevam.. ce je to prevec, je pa pac prevec..

  primerjave cen so se kako zanimive.. lahko pa seveda kdo doda cene se iz drugih koncev hrvaske..

Komentarji so zaprti.