Elle Fotoshooting - model Korana 12 Elle Fotoshooting - model Korana 12

Elle Fotoshooting – model Korana

Kot sem pred parimi dnevi napovedal, je bil danes fotoshooting za Elle z Alešem Bravničarjem. Model je bila prikupna in hudičevo fotogenična Zagrebčanka Korana, ki je pozirala vsem “amaterskim” fotografom, ki smo se pojavili na mestu dogodka. In nas ni bilo malo.
Fotk je cel kup, tole je en delček nje v različnih pozah. Ostale pa pridejo čez par dni, kot tudi fotke celotne ekipe, ki je bila na tržnici. Zanimivo je fotkati pravi model, odlično namazan in s precej dobro svetlobo.

fotoshooting-elle-korana01.jpg fotoshooting-elle-korana02.jpg fotoshooting-elle-korana03.jpg fotoshooting-elle-korana04.jpg fotoshooting-elle-korana07.jpg fotoshooting-elle-korana06.jpg fotoshooting-elle-korana08.jpg fotoshooting-elle-korana09.jpg fotoshooting-elle-korana05.jpg fotoshooting-elle-korana10.jpg fotoshooting-elle-korana11.jpg fotoshooting-elle-korana12.jpg fotoshooting-elle-korana13.jpg fotoshooting-elle-korana14.jpg fotoshooting-elle-korana15.jpg fotoshooting-elle-korana16.jpg

 1. Kot si rekel… Prikupna in hudičevo fotogenična :D V čem je bil pa hec tega fotoshootinga?

 2. Hej =). Pisker si hiter… Se počutim k polž k še nism objavu vsega. Hehe. No, kakorkol, a na koncu je Bravničar umaknu une rdeče trakove, al si jih fotošopiral?
  (na fotki -08)

  @Kristjan: moje mnenje je, da je bla to ena, še kar dobro izvedena promocija =)

 3. @prue: res je.. vendar je zanjo beseda lepa skoraj premalo :))

  @kristjan: fora je bila v tem, da se zelo redko zgodi, da se fotkanje za naslovnico zgodi pred mnozico ljudi.. in ker sem slucajno opazil to moznost, sem jo objavil.. in bilo je kar nekaj blogerjev..

  @anze: mah.. sem moral nekaj delat :)) bravnicar je za par sotov umaknil tiste trakove.. fotke so samo cropane in cisto nic drugega.. ni se mi dalo ukvarjati z drugimi stvarmi, ker je bila popolna..
  jeap.. in ta promocija je bila izvedena na zelo dober nacin.. upam, da bodo kdaj to naredili za playboy :evil:

 4. Če ne bi bil tolk bizi s fotoaparatom, bi te s Å uško povabili na kavo :D ha! :)

 5. @had, tisto “še kar dobra” sem napisal zato, ker se mi zdi da bi jo lahko naredili še boljšo — bom spisal v moj blog, samo verjetno šele jutri =)

  Moram pa pohvalit zadevo, svaka čast tistemu, ki se je tega spomnil. Se strinjam glede Playboya =)

  Kar se obdelave tiče, me veseli da so ti takoj všeč =), jaz ponavadi vedno malo nivoje spreminjam, ravno toliko da kontrast nabijem, ali pa desaturiram sliko, pač odvisno od tega kaj vidim takrat. So tudi dnevi ko sem takoj srečen. =)

 6. Ne ime ne videz tega dekleta mi nista všeč. Kaj hočemo, okusi so različni.

 7. Hm… neki silno lusna se mi pa ne zdei… Kaj pa vem… Bo ze res, da so okusni razlicni.
  Ja ideja s playboy-em ni slaba. Had, morda bo kaj iz tega, ce jim ti predlagas (sej ves, zvezda pa to ;))

Komentarji so zaprti.