Elle Fotoshooting - 2. del - mehke fotografije 8 Elle Fotoshooting - 2. del - mehke fotografije 8

Elle Fotoshooting – 2. del – mehke fotografije

Kakšno je tvoje mnenje o uporabi filtra soften? Sam sem se tokrat malce poigral z njim in dobil tole. So boljše njene fotke brez filtra, ali z njim?


fotoshooting-elle-soften01.jpg fotoshooting-elle-soften02.jpg fotoshooting-elle-soften03.jpg fotoshooting-elle-soften04.jpg fotoshooting-elle-soften05.jpg fotoshooting-elle-soften06.jpg fotoshooting-elle-soften07.jpg fotoshooting-elle-soften08.jpg fotoshooting-elle-soften09.jpg fotoshooting-elle-soften10.jpg fotoshooting-elle-soften11.jpg fotoshooting-elle-soften12.jpg fotoshooting-elle-soften13.jpg fotoshooting-elle-soften14.jpg fotoshooting-elle-soften15.jpg fotoshooting-elle-soften16.jpg fotoshooting-elle-soften17.jpg fotoshooting-elle-soften18.jpg fotoshooting-elle-soften19.jpg fotoshooting-elle-soften20.jpg fotoshooting-elle-soften21.jpg fotoshooting-elle-soften22.jpg

 1. Te slike so še boljše :) Pri nekaterih se to “mehčanje” skoraj ne opazi, pri nekaterih pa zelo. Si tudi kaj popravljal barve?

 2. cist nic.. sam soften filter, ki je povsod enak sem uporabil :) se mi ne da prevec eksperimentirati :)

 3. Ja sej kot ponavadi so nekatere fotke boljše s filtrom nekatere brez.
  V primeru sedme slike je boljša s filtrom :D

 4. Odvisno kaj hočeš dosežt =). Kot je napisala Tamala, enkrat eno, enkrat drugo. Mislim, da je tu catch. Je pa stvar fotografa, da to ugotovi, IMHO. Mogoče se ravno tu ločijo tisti povprečno dobri, od najboljših? Da imajo boljšo žilico za kaj malenkostnega popravit? Na koncu dneva kompozicije, modela, in po večini osvetlitev le težko spreminjaš…

 5. Brez filtra. Če pa hočeš tak glow izgled pa priporočam naslednji trik. Podvoji layer, blend mode daj na overlay, nato pa na spodnji layer nalimaj gaussian blur na okoli 4,5. Če postane preveč rdeče oz oranžno se lahko še pohecaš z hue/saturation.

 6. vecina je boljsih brez, ker si naredil res super fotke in so s filtrom ze skoraj prevec kicaste :)

 7. Ene slike spominjajo na tisti efekt v NeedForSpeed:MostWanted, zapaljene barve pa to

 8. Pri 14. sliki efekt dobro pride do izraza medtem ko pri zadnji zgleda čudno, imo.

 9. Meni so tudi bolj všečne brez filtra. Je pa 14. slika super.

 10. mene zabolijo oci, ko vidim tako sliko. to izredno rad uporablja recimo marjan laznik (nikonaš).

Komentarji so zaprti.