Sovražim oglase! 4 Sovražim oglase! 4

Sovražim oglase!

Razumem, mediji potrebujejo denar! In razumem, da je najlažje priti do njega tako, da serviraš obiskovalcem oglase. Takšne oglase, kjer je možnost da zgrešiš gumbek zapri zelo velika!

oglasi.jpg oglasi2.jpg oglasi3.jpg

 1. Najhujše je, ko klikneš TOČNO na križec, pa ti vseeno odpre oglas. Pi*** jim materina sajava.

 2. Ja ampak so pa kreativni :) Tko pri nas pravijo (tud v agenciji delam). In bo se trajalo nekaj časa, predno ugotovijo da si s takimi bannerji običajno ne delaš ravno dobre reklame. Kot pravi Kristjan – ToboAds ali AdSense… that’s the future!

 3. Kakšni oglasi? Firefox+Adblock Plus in uživanje v straneh brez vsake reklame.

 4. Lenart, pa ravno pri vas smo se pred kratkim pogovarjali o povsem drugih oblikah oglasevanja, pa smo se zelo strinjali :) Sem bil kar pozitivno presenecen, res…

 5. Nekateri nesposobni webmastri ne znajo oglasa skonfigurirat tako, da bi se enemu obiskovalcu z eno ip številko prikazal le enkrat v seansi (12 ur). tu vidim največji problem. v primeru, da neko stran, ki je po možnosti pol-prostovoljne narave redno obiskujem, mi ni noben problem če mi kdaj pa kdaj nalimajo tale flouter…iksnem, pa je…
  nekateri pa pretiravajo ja…

 6. @Vini: Ja. Veliko kolo se bo začelo počasi premikat v pravo smer :)

 7. imam obcutek, da nacrtno ignoriram strani s vsiljivimi oglasi, katere omenjas.

 8. @ismaij: katere oglase sovrazis? a so ti napoti, da ne mores brati? ne vidis vsebine? povej, pa bom razmislil o vsem tem..

 9. bodi dosleden. odmisli tobo ads in verjel ti bom da sovražiš oglase.

Komentarji so zaprti.