had blog roni kordis had blog roni kordis

Webmaster piknik

Vini je že pred časom dal idejo, da bi organiziral webmaster piknik (karkoli že to pomeni). Odločitev je potrjena, 8. septembra v rekreacijskem centru VOGU v Besnici pri Kranju se bo vse skupaj dogajalo.
Namen je druženje “podobno mislečih” ljudi, ki ne govorijo samo v binarni kodi, ampak se ukvarjajo z raznoraznimi stvarmi, ki so povezane s samim internetom, dizajnom in podobno. In tudi blogi sodijo v to skupino.
Če koga zanima, naj se pofočka pri Viniju. Jaz bom tam, kje boš pa ti :evil:

 1. sej mislim da nas je ze cez 20 komadov prijavljenih … tako da kdor hoce ma se jutri cas da se prijavi pri viniju in da pol spedenamo tako kot se zagre … vreme smo narocili pivo meso tudi … pa se presenecenje je v igri

  vljudno vabljeni

 2. Nimam še izpita, da bi se pripeljal… od tu pa vrjetno ne gre nihče…

 3. Ejga Had, to je pa u mojmu koncu. Dva kilometra zračne linije, samo ni mosta čez Savo pa je treba na Kranj okrog. Prov pršu bom, čeprov nisem kakšen webmaster.

  Drgač je pa tm najhujši plac, tako da se vidimo, čeprav imam en drug plan za tisti večer, ampak bom že tvegal. Če bi me kdo lahko prišel iskat v Naklo, se priporočam, itak je čist blizu.

 4. davorin: trgatev bo se dosti webmaster piknik je pa enkrat na leto:)

 5. davorin: naj ti bo sam na naslednji piknik je tvoja skrb vino a je zmenjeno?

 6. Se vidmo torej v soboto :)

  Glede na to kakšna je bila finančna ocena blogerja (200€/mesec oz. manj) na Blogresu2007 bomo vsi pršli na štop oz. z avtobusom in ne bo problema s parkingom:)

  p.s.
  iz smeri Bled -> Besnica lahko poberem še enega, trenutno smo trije v avtu :)

 7. Joj, če bi vedel, bi se ga z veseljem udeležil. Pa drugo leto, če bo. Drugače bi se pa tudi na Prhovcu našel dober plac za kaj takega – infrastrukturo imamo pa tako postavljeno iz večih koncev (WLAN mislim) :)

Komentarji so zaprti.