had blog roni kordis had blog roni kordis

Cosmo tek v petkah in nagradni natečaj za fotografijo hitrih petk

Kaj se zgodi, ko postaviš kopico žensk, v vsaj 8 centimetrov visokih in manj kot 2 centimetra širokih petkah, pred Robov vodnjak in morajo teči sto metrov do cilja?
Dobiš Cosmopolitanov tek v petkah, vendar z eno “majhno napako”. Te ženske ne bodo tekle po stari Ljubljani, med kockami in si lomile nog, rok in pa povzročale neslutene užitke moškemu delu gledalcev, ki pač ne razumemo mode in tega fenomena visokih petk! Ampak se jih bodo organizatorji usmilili in jim bodo dovolili tek po asfaltu. Seveda še vseeno ostanejo možnosti za prerivanja, spotikanja, lomljenja petk in ostale aktivnosti, ki bodo dale veselje moškemu delu obiskovalcev.

Prav tako pa Cosmo organizira natečaj za naj fotografijo hitrih petk! Prizori izmučenih deklet, polomljenih Louboutink, rane in kri so definitivno zaželjena stvar :evil:

Aja. Dogaja se v soboto, 22. septembra, od 9. ure dalje pri Robovem vodnjaku.

p.s.: če bo kakšen bloger prišel fotkat to zadevo, naj mi sporoči, da gremo po dogodku na kakšno pijačo!

  1. Bom probal pridt :)

    BTW: a si mogoce kj spreminjal na BLOGu v zadnjem tednu … ker nekak z firefoxom na dveh razlicnih OS preko dveh ponudnikov ne morm do BLOGa – je vse belo. ??

  2. Seveda bom tam! Kdor bo to zamudil, je osel :lol:

    Ampak to še ni vse! Po tem se bodo pomerili tudi kolesarji in tekači v šprintu na 100 metrov!

    Tam bo tudi 6. s svetovnega prvenstva mlajših članic v gorskem kolesarstvu, Nina Homovec! Dirkala bo, kajpak.

  3. […] had pravi, da pride slikat, Vini pravi, da pride na malinovec, Tamala se je tudi pofočkala, pa Chef bo tudi tam. […]

Komentarji so zaprti.