had blog roni kordis had blog roni kordis

Tudi Eva Irgl piše blog

Danes sem opazil blog Eve Irgl. Očitno so se sedaj vsi politiki odločili, da bodo pisali svoje bloge. Kar seveda podpiram.
O vsebini blogov pa bodo odločali bralci!

Eva Irgl, dobrodošla v blogosferi!

 1. Kot kaže imajo preveč časa ali pa premalo znanja za resno delo in potem pišejo blog. Ker v parlamentu je dotična oseba bolj ali manj tiho in samo potrjuje kar ji drugi povejo da je prav. Vsaj tak je vtis.

 2. pozdravljen

  slisim, da si pravi majstor….me zanima, ce si pripravljen urediti en tak taprav blog zame…veliko potujem in zivim se kr utrgan life….

  bye, peter

 3. fak.
  bejba mi je všeč! huda je! čist!
  (ne poznam ozadja – gledam izgled) :)

 4. …Decembra grem v Kenijo za 45 dni in bo dobra storija…hocem zakupit prostor na internetu…sicer za English in Slovenski blog…iscem nekoga, ki bi ta blog profesionalno uredil…

 5. Glede na to, da so blogi v Sloveniji sedaj veliko bolj popularni, je tudi pricakovati, da poskusajo kandidati in politiki uporabljati novo tehnologijo, kar je pohvalno. Ze zaradi tega, ker na blogih lahko takoj komentiramo, kritiziramo itd. :)

  Mogoce so tudi opazili, kako lahko blogi spremijajo javno mnenje in kaksno moc imajo, ali pa samo hocejo da bi nam bili blizji?

  Je pa tudi tako, da so po svetu, med tremi najbolj branimi temami blogov, polek “gadgetov” takoj politicni blogi. Torej blogosfera tudi v sloveniji napreduje :) Kako se bojo pa nasi politiki odrezali pa… bomo feedeli :)

 6. Had, had… To da Eva piše blog si opazil že 18. septembra. Ne bereš svojih zapisov, ali ti jih piše kdo drug? Boš v tednu dni na prvem mestu na najdi.si, če bo kdo iskal kakšno info o Evi Irgl? Bravo had, svaka čast, dober si. Pišeš pa brez veznosti. To je moj zadnji obisk in zadnji komentar na tvojem blogu. Ciao.

 7. xy se je pač odločil da bo to objavil danes, tri dni zatem…pa kaj…

 8. @xy: spet ti bom v duhu prijaznosti razlozil dve razlicni stvari.. eva irgl je “blogerka” na zurnalu , kar pa je nekaj drugega, kot pa to, da ima ona svoj lastni blog

  meni je to dvoje pac razlicno, tebi pac ne.. in ja, definitivno startam na prvo mesto na najdi.si, ker je traffic zelo slab..

  brez veznosti? hmm.. zanimivo.. sicer ne bi vedel, kaj to pomeni, ampak slisi se dobro :evil:

  uzivaj.. glede na to, da budno spremljas blog, pa skoraj ne verjamem, da te ne bo vsak dan zmotila kaksna nova stvar

Komentarji so zaprti.