Hacked Hacked

Hacked

Saša in Žiga sta bila čez noč očitno tarči hekerjev. In njuna bloga sta pravo oglasno mesto za Bogenberg :)

Upam, da čim prej sanirata situacijo!

sasa-gercar.jpg ziga-vavpotic.jpg

 1. Rahlo dvomim, da je to hack. Prej gre za problem konfiguracije web serverja s strani ponudnika (napaka v virtualnih hostih).

 2. Jap, definitivno. Vsi sajti k so na 212.18.63.84 (hosting telesmeh.net) kažejo na “hackano stran”.

  Telesmeh :)

 3. Živ, še dobro, da sem barvana, ker zadnje 3 dni mi zagotovo sivijo lasje. Saj ni prav nič groznega, če ti blog ne dela, me pa strašansko jezi, če ne dobim konkretnega odgovora s strani hosting providerja. Žal ne morem reči nobene lepe besede kar se tega tiče, saj najprej na svoj mail dvema osebama iz tega podjetja, nisem 2 dni dobila nobenega odgovora, nato pa nekaj v stilu, bomo čimprej, ko bomo, obvestimo … Halo?!
  Å e vedno imam tega hudiča za vratom in resno razmišljam o menjavi hosting providerja.
  Sicer pa nimam izkušenj s tem … a mi lahko poveste kako dolg izpad serverja je lahko smatran, kot nekaj kar se zgodi in je potrebno polnega razumevanja s strani uporabnika? In ne, fantje niso iz Železnikov ;)

 4. Hvala za omembo Had, če nič drugega, je tole super reklama. Sprašujem pa se za koga:) Verjetno si lahko obetam nekaj prostih dni v Bogenbergu:)
  Saša po mojem si kriva ti in naju kaznuje božja roka!HEC.
  Prav zanima me, kaj si mislijo ljudje, ki tole vidijo. Mojo bodočo taščo je že skrbelo, če sem se spreobrnil.

  Ampak važno je, da mamo streho nad glavo!

 5. Spet dela! Čeprav pojma nimam kaj je bilo in vprašanje, če bodo fantje, ki mi nudijo hosting, povedali kaj se je zgodilo, da je bil blog najprej 2 dni nedostopen, potem pa je 1 dan reklamiral nek jodlarski penzion. Če bi se gor nudila viagra, bi še verjela, da sem shackana, tako pa dvomim, da so tile ati s temle bogim penzionom res kaj hoteli.
  Žiga pravi, da tole mora pasti kakšen polpenzion za brezplačno reklamiranje. Pa zate tudi Had, saj si jih po mojem kar nekaj pripeljal na stran Bogenberga :)

Komentarji so zaprti.