Dnevnik ima svoj Video.Tv – .
Ali to pomeni, da bo Dnevnik vstopil v TV svet in z urednico, Simono Rakušo, ki so jo odstavili na RTV Slo, pariral javni instituciji?
Pred časom sem zasledil informacijo, da naj bi Dnevnik.si sodeloval z Vest.si, oz. jih celo odkupil. So se sedaj odločili drugače in bodo imeli sami svoje video novice?

7 Responses to Dnevnik Video.TV

 1. Kristjan pravi:

  krneki, sam tisti intro se vrti na tej strani…
  sploh pa…sama vest se mi z temi kritičnimi komentarji ne zdi ravno primerna da bi se spojila z nekim takšnim medijem kot je naprimer dnevnik…. ne paše to skup… :D

 2. Jurij pravi:

  btw. zelo slaba izbira formata in/ali predvajalnika, v službi kjer so razne zaščite video ne dela, je pa res da tudi nov player PoopTVja ne dela… dela pa brez tezav googlevideo, youtube, zurnal24video….

 3. Gregor pravi:

  Očitno so “tavelki” čisto zapopadli video. Z oktobrom bo baje štartal tudi video oddelek oz. video novice na Delu. Slišal bo na ime Studio Delo urednika bosta baje Rok Tamše in Robert Marijan.

  Hmm, me zanima kaj bo to prineslo. Se bodo začele televizije tresti.

 4. TS pravi:

  Poglejte si raje

  Registrirali so malo morje domen domačih blagovnih znamk in za vsako naredili nek tip “showcase” televizije. Zagotovo jim Mobitel ne bi dovolil uporabe svojega itak logotipa za itak.tv :)

  Tudi ta dnevnikvideo.tv ni izjema.

 5. Boštjan pravi:

  @Jurij: nov player na 24ur ti ne dela, če nimaš Flasha verzije 9, bi pa zato moral videti star player.

  @TS: za wpntv.com bojda stoji VPK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.