Izola Boat Show 2007 2 Izola Boat Show 2007 2

Izola Boat Show 2007

Izola boat show hostese – takšen je bil lanski pogled na boat show v Izoli.
Čudovito nedeljsko jutro in precej visoke temperature so bile očiten znak, da je treba dan preživeti ob morju. In ker se je v Izoli dogajal boat show, sva združila prijetno s koristnim.
O tem, da se na cestah proti morju še vedno delajo kolone, tokrat ne bom pisal, niti o tem, da ljudje ne znajo voziti po avtocestah.
Pisal bom o IBS 2007. Ko sem prišel v Izolo, sem najprej več kot 10 minut iskal parkirišče. In na vhodu na IBS me je pričakala vstopnina €5, kar se mi ni zdelo pretirano veliko, glede na to, da je bila lanska prireditev precej zanimiva.
Res je, lanska je bila zanimiva, z veliko hostesami in informacijami o razstavljenih plovilih. Vendar letos je bila zgodba povsem drugačna. Verjetno je na to vplivalo tudi dejstvo, da je bila nedelja, zadnji dan IBS, ko so bili že vsi naveličani vsega. In na mojo žlost, sem na celem IBS-u videl samo dve hostesi.
Pogrešal sem kaj bolj prijetnega za oko, recimo kakšnega Wallya, ali Rivo, vendar sem se moral zadovoljiti s pogledom na prestižnoooo dragega Azimuta 50, ki mi je s ceno €903.250,00 + DDV dal misliti v kolikih življenjih bi si ga lahko privoščil.

izola-boat-show01.jpg izola-boat-show02.jpg izola-boat-show03.jpg izola-boat-show04.jpg izola-boat-show05.jpg izola-boat-show06.jpg izola-boat-show07.jpg izola-boat-show08.jpg izola-boat-show09.jpg izola-boat-show10.jpg izola-boat-show11.jpg izola-boat-show12.jpg izola-boat-show13.jpg izola-boat-show14.jpg izola-boat-show15.jpg izola-boat-show16.jpg izola-boat-show17.jpg izola-boat-show18.jpg

  1. Prejšnji teden sem bil v Izoli in morje je bilo čudovito. Parkirišče zastonj, ljudi ravno prav, samo sladoleda niso več prodajali v okrepčevalnici zraven marine. Jaz imam Boat show vsakič, ko se sprehodim po marini in ne vem zakaj bi za to plačeval 5€? Razen če upoštevam še hostese. Samo za 5€ grem lahko na študentski servis in dobim za eno uro samo mojo hosteso. :)

  2. Me veseli da se je Hanse jadrnica znašla med prestižnimi motornjaki!! Le tako naprej :-)

  3. Jaz sem bil v soboto, pa sem tudi pogrešal hostese :)
    Desna jahta na sliki, ki si jo objavil na FA stane nova 3 mio eur. Vzorčni model ponujajo za pol manj. Ampak jaz ne bi dal toliko za njo. Ni vredna.
    Sem se pogovarjal z lastnico jahte, ki je bila nova kupljena za 1,5 mio eur, zdaj pa jo ponuja za 600K eur. Moraš pa res biti gumpec, da se zapleteš v to jahtovje. Razen, če ti denar priteka v potokih. Kakorkoli pa je jahta mrtev kapital, ki zelo hitro veliko izgublja na vrednosti.

Komentarji so zaprti.