Izola boat show hostese – takšen je bil lanski pogled na boat show v Izoli.
Čudovito nedeljsko jutro in precej visoke temperature so bile očiten znak, da je treba dan preživeti ob morju. In ker se je v Izoli dogajal boat show, sva združila prijetno s koristnim.
O tem, da se na cestah proti morju še vedno delajo kolone, tokrat ne bom pisal, niti o tem, da ljudje ne znajo voziti po avtocestah.
Pisal bom o IBS 2007. Ko sem prišel v Izolo, sem najprej več kot 10 minut iskal parkirišče. In na vhodu na IBS me je pričakala vstopnina €5, kar se mi ni zdelo pretirano veliko, glede na to, da je bila lanska prireditev precej zanimiva.
Res je, lanska je bila zanimiva, z veliko hostesami in informacijami o razstavljenih plovilih. Vendar letos je bila zgodba povsem drugačna. Verjetno je na to vplivalo tudi dejstvo, da je bila nedelja, zadnji dan IBS, ko so bili že vsi naveličani vsega. In na mojo žlost, sem na celem IBS-u videl samo dve hostesi.
Pogrešal sem kaj bolj prijetnega za oko, recimo kakšnega Wallya, ali Rivo, vendar sem se moral zadovoljiti s pogledom na prestižnoooo dragega Azimuta 50, ki mi je s ceno €903.250,00 + DDV dal misliti v kolikih življenjih bi si ga lahko privoščil.

izola-boat-show01.jpg izola-boat-show02.jpg izola-boat-show03.jpg izola-boat-show04.jpg izola-boat-show05.jpg izola-boat-show06.jpg izola-boat-show07.jpg izola-boat-show08.jpg izola-boat-show09.jpg izola-boat-show10.jpg izola-boat-show11.jpg izola-boat-show12.jpg izola-boat-show13.jpg izola-boat-show14.jpg izola-boat-show15.jpg izola-boat-show16.jpg izola-boat-show17.jpg izola-boat-show18.jpg