Refresh

This website www.had.si/blog/2007/09/25/zbiralna-akcija-stvari-za-poplavljence/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

had blog roni kordis had blog roni kordis

Zbiralna akcija stvari za poplavljence

Pravkar sem dobil sporočilo:
Zdravo, situacija se je obrnila za 180 stopinj…
Ko sem se odločil za poziv k pomoči poplavljencem, je to storilo še xy ljudi, tako da je rezultat – preveč oblačil. Govoril sem z Blažem, ki je koordinator v Železnikih in pravi, da je narod znosil tja take cote, katere bi morali zmetati v zabojnike in ne za nošenje. Sedaj so preselili lokacijo zbiranja v zadružni dom Trnje in tam je dobesedno ZABASANO.
Včeraj ( 24.9. ) zvečer sem poklical v štab ( 04- 5 000 000 ), in tam odločno zavračajo vsako pomoč v oblačilih. Vse kar sedaj potrebujejo, je gotovina…
Tako da, kot sem “zajebal svoje prijatelje “, moram žl tudi tebe.

Vsem, ki so bili pripravljeni pomagati, se zahvaljujem v Iztokovem in svojem imenu. Prav tako se tudi opravičujem v najinem imenu.
In še enkrat HVALA!

Zbirno mesto je v Kranju, Struževo 22a. Kdor bi imel kaj za oddati, mu lahko pošljem telefonsko številko (naj me kontaktira na mail had at had.si) Iztoka, ki je koordinator.
Oz. sam imam namen jutri popoldan, okrog 17. ure odpeljati stvari s Twingom v Kranj in mi lahko vsakdo, kdor ima kaj za oddati, odda in jaz potem odpeljem naprej.
Vsi, ki ste se javili v prejšnji objavi, pa boste dobili navodila še po mailu.

  1. Samo toliko (matematik v meni žl ne more biti tiho :)):
    “situacija se je obrnila za 360 stopinj…” to je spet v isto smer. Prav je 180 stopinj!

  2. Nekaj podobnega je enkat rekel Fredi Miler: Se obrem za 360 stopinj in grem naprej – tudi on je mislil 180.

    Uf,kakih oblačil za šenk ravno nimam. Bom pa nakazal denar, zbirali bomo tudi v šoli. Nemara bomo imeli enkrat celo prost dan in bomo šli pomagat – to je zaenkrat še v dogovarjanju. Tudi sam sem na blog dal reklamo za pomoč, verjetno pa bom dal denar kar naši razredni blagajničarki, saj je tako enostavneje.

  3. Freddy je rekel: “Komur ni všeč moja muzika naj se obrne za 360 stoping in gre stran” :D

  4. :)
    ja ja matematiki :D
    že fiziki bi se za glavo držli, glede na filozofijo, ki mi je bližje, pa je malce drugače. ko se nekdo obrne za 380 stopinj je naredil obrat, videl je celotno sliko, še vedno nadaljuje v svoji smeri. v tem obratu je mišljeno lahko marsikaj, kar ne moremo zajeti v 180, ker se odpravimo čisto v drugo smer, kar pa po večini ni tako. :P

    drugače pa super akcija, če se je že preveč stvari nabralo.

Komentarji so zaprti.