had blog roni kordis had blog roni kordis

NLB Klik v boj proti terorizmu

Tole sporočilo me je danes pričakalo na Kliku NLB. In če sem sposoben financirati teroriste, potem je seveda pravilno, da se moji podatki posredujejo tudi v ZDA! :evil:

“Osebni ali drugi zaupni oziroma varovani podatki, ki so nam na razpolago ali nam jih boste sporočili v zvezi z opravljanjem storitev (npr. izvršitvijo plačilnega naloga) in ki med bankami za ta namen potujejo preko omrežja SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication), bodo lahko na podlagi posebne zahteve posredovani domačim ali tujim (tudi v ZDA) držvnim, upravno-administrativnim ali sodnim organom zaradi izvajanja ukrepov preprečevanja pranja denarja in ukrepov zoper financiranje terorističnih aktivnosti.”

 1. Poglej si Zeitgeist, če si še nisi.

  Zdaj imam čito drugačen pogled na “teroriste”. “Teroristi” so ameriški bankirji, oz. “ljudje za zaveso”…

  P.S.: Tnx za vse včerej ;)

 2. seveda, in naše podatke bodo uporabili izključno v boju proti terorizmu!! pa pazi, da si v knjižnici ne izposodiš koran, ker bojo takoj problemi

 3. @miha: rade volje priskocim na pomoc, ce le lahko.. in upam, da iztrzis pravo stevilko..

  zeitgeist je zakon.. jeap..

  @rok: :evil: a mislis, da so knjiznice tudi povezane :)

 4. Seveda – knjižnjica je kot geslo – vsi teroristi so prišli pod pretvezo da so študentje – bože ne daj da greč na ameriški kontinent in rečeš carinskim organom da si prišel z namenom študija – takoj za zaves in roko v rit – skoraj – ampak res čedalje bolj računam da bom denar imel samo še v nogavici.

 5. Pri tem je najlepše, da gredo v obdelavo tudi podatki prejemnika… :) Čeprav o tem nič ne ve, niti ni obveščen.

  Največja neumnost pa bo, ko bo šel prek swifta tudi ves domači plačilni promet.

  Ja, ja, previdno…

Komentarji so zaprti.