Ali so udeleženci resničnostnega šova Kmetija kmetje? Ali pa je Kmetija samo oddaja, ki je pisana na kožo Slovencem?
O sami ideji in smislu tega resničnostnega šova vem bolj malo, mi je pa ideja definitivno boljša, kot pa je bila ideja Big Brotherja. Prav tako so udeleženci, ki sem jih pogledal na spletni strani Kmetije, veliko bolj mešano izbrani, kot pa so bili pri BB-ju.
Ker sem lokalpatriot, bom seveda navijal za Miha, oz. Michaela, ki prihaja iz Trbovelj. V starih, dobrih časih smo preživeli precej časa skupaj in me zanima, kakšen je človek po več kot sedmih letih, ko se najine poti niso križle.
Prav tako sta mi fascinantna 63-letna Magda iz Domžl in grobar Dejan iz Zgornje Polskave, ki že živi na kmetiji.
Če bi se moral, preden kandidate sploh vidim, odločiti za zmagovalca, potem bi se odločil za samotarja Matijo, ki pravi “da je lovec na meso in ne na zaslužek; naravo jemlje kot štalo, ki mu omogoča preživetje“. Glede na napisano ne bo zanimiv, ampak bo moral biti precej iznajdljiv, da bo lahko premagal ostale, ki bodo osvajale in osvajali s svojimi čari. Predvsem upam, da bosta Biljana iz Ljubljane in Daša iz Celja, bolj svobodni, kot so bile ženske v BB-ju :evil:

9 Responses to Resničnostni šov v naravi – Kmetija na Pop Tv

 1. kreg pravi:

  Pa kaj se bodo še spomnili???

 2. AzzQim pravi:

  Å e en višek debilizma, ki ga premore Pop TV. Seveda to ne ovira oddaje, da bo imela rekordno gledanost. Žalost.

 3. andrej pravi:

  Mlade ženske so tipično zafnane, Dejan pa dec in pol !

  Meni je oddaja všeč. Namesto luzerskih šminkerjev in kešpeechk (bar, bigbrat, ..), bom lahko na TVju gledal pridnega slovenca.

  Vsekakor boljše od ostalih verzij resničnostnih šovov, voditeljica je pa ITAK 1A (Å pela do Tokija) ! :D

 4. Jurij pravi:

  Oddaja je ravno ob pravi uri, glede na ekstremno dolgočasnost te zaziba v spanec preden uspeš registrirat kaj se dogaja..

 5. Matjaž pravi:

  Mi je pa zakon, da so dali tko različen folk skupi. Predvsem pa velika sreča, da imajo vsaj enga, ki se res spozna na kmetovanje. Drugače bi deklice v stilu Biljane kaj hitro shirale.

 6. ŽonPjer pravi:

  Včeraj sem na snemanju video spota za enega od naših bodočih precednikov, od ekipe izvedel, da se je predvčerajšnjim eden od udelžencev tako nžrl šnopsa, da je na Kemetiji naredu pravo Å talo! Vse je razbil, zdemoliral in se znašal nad drugimi…Upam, da bo to videt potem, ko oddajo lansirajo.

 7. Jure pravi:

  Zanimivo. :D :D
  samo da je to vse posneto

 8. nina pravi:

  to ni pravičn de so na konc dal butast glasuvajne in je mogu Klemen vun

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.